Şimdi Ara

Warrior yeni talentlar ve açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15:
    juggernaut: her 20 sn yerine, 12 sn de bir charge atmanızı sağlar
    double time: charge cd e girmeden önce 2 kere kullanmanıza izin verir.
    warbringer: Kullandığınız charge aynı zamanda targetınızı 5 sn boyunca roota alır.

30:

Enrage Regeneration: toplam hp nizin %30'unu 10 sn de geri kazandırır. sadece enrage iken kullanabilirsiniz.,
    Second Wind: Ne zaman stun yada yavaşlatıcı efekte maruz kalırsanız,10sn boyunca toal hpnizin %5 ve 20 rage kazanırsınız. Buna ek olarak direk hasar aldığınızda %10 şansla toplam hp nizin %3 ünü 10 sn içerisinde geri kazanırsınız.
    Impending Victory: her ne zaman isterseniz kullanabileceksiniz fakat 20 rage harcayarak. cd süresi 30 sn

45:

Throwdown: targetınızı yere serip 5 sn boyunca stun da tutar
    Piercing Howl: 10 yard etrafınızdaki bütün düşmanların hareket hızını 6 sn boyunca %50 azaltır.
    Cripple: rend skilinin tickleri ve oto atak vuruşları düşmanınıza hasar vererek, hareket hızlarını 15 sn boyunca %50 azaltır.,

60:

Gag order: pummel ve heroic throw skilleri %100 şansla targetınızı silence eder.
    Rude interreption: ne zaman bir spell castı pummel skiliyle interrpt ederseniz, hasar gücünüz %5 artar.
    Disrupting shout: 10 yard çevrenizdeki bütün spell castları iptal ederek bu spelleri 4 sn boyunca kitler( tekrar cast edilmesini engeller)

75:

Deadly Calm: savaş durumuna geçerek, 15 sn boyunca kullanacağınız 3 heroic strike yada cleave skillerinin rage harcamadan kullanmanızı sağlar.
    Death Wish: kullanıldığında sizi enrage edip 10 sn boyunca gelen hasarlardan extra rage elde etmenizi sağlar. aktif süresince %5 ekstra hasar alırsınız.
    Bull Rush: charge ve intervane skilleri sizi 6 sn boyunca enrage eder.

90:

Bladestorm: 6 sn boyunca etrafınızdaki hedeflere, her sn silah damagının %150 si kadar hasar verir. bu süre zarfında bütün slow efektlere karşı immune olursunuz. kafat disarm yiyebilirsiniz.
    Shockwave:10 yard önünüzdeki bütün hedeflere 497 hasar vererek 4 sn boyunca stunlar
    Avatar: kullanıldığında 10 sn boyunca hasar gücünüzü %20 artırarak ekstra rage kazanmanızı sağlar. bu süre zarfında slow efektlerine karşı immune olursunuz.

değişiklik oldukça buradan güncelleme yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fameiname -- 25 Ekim 2011; 13:31:39 >

• titan grip kaldırıldı mı yoksa bütün speclere mi eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

titan grip kaldırıldı mı yoksa bütün speclere mi eklendi

Fury seçersen olacak, ama bu sefer Mortal Strike alamayacaksın. Ancak ben PvP'de Titan's Grip+Bloodthirsty+Death Wish+Bladestorm+Raging Blow'un muhteşem olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 24 Ekim 2011; 23:10:21 >
  • Artık warriorlar charge+throwdown+pummel+shockwave sıralamasıyla healerları direk keserler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

Fury seçersen olacak, ama bu sefer Mortal Strike alamayacaksın. Ancak ben PvP'de Titan's Grip+Bloodthirsty+Death Wish+Bladestorm+Raging Blow'un muhteşem olacağını düşünüyorum.

spec seçmeyi kaldırmamışlar mıydı ben yanlış anlamışım demek ki çok saçma gelmişti zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

spec seçmeyi kaldırmamışlar mıydı ben yanlış anlamışım demek ki çok saçma gelmişti zaten

Spec var talentte var ayrıldı. Aslında eskiye göre daha çok alternatif oldu. Oyun çıkınca anlıyacaksınız. Mesela bir feral druid karşınıza gelince hemen aklınıza bir taktik gelir. Feral druidlere yaptığınız şey. Yeni ek pakette bu bu böyle olmayacak. Roota veren feral olucak heal/feral olucak (%30 instant) bilmem ne yapan feral olucak cart curt

• Başlığı " Türkçe açıklamalı yeni warrior talentları" yaparsan daha iyi olabilir. Ben de hunter konusu mu açsam ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Başlığı " Türkçe açıklamalı yeni warrior talentları" yaparsan daha iyi olabilir. Ben de hunter konusu mu açsam ne?

+1 :)
  • Warrior nerf yemiş :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.