ya ben resimde mage skili göremedim yada mage skili yoq
Kazuya sen jpko oynadın mı hiç ?
kardeş nt basmadan hayatta düzelmez aynı sorunu tıpatıp arkadaşım yaşadı ondada mage skilleri vardı national transfer basıp human oldu ve düzeldi sana tavsiyem orc ol sonra tekrar human olmak istiyorsan olursun o zaman düzelio arkadaşımınki düzeldi national transfer attıktan sonra
Arkadaşlar resimde üst tarafta 4ayrılan attack berserker defance master yerine bakın isterseniz üstünden geçilmiş paint işi yani
vay yavrum vay
ne oynanması be o ole oluo mecbur nastion transfer yapcak benim arkada ole olmustu ve hep ole kaldı re log yapmayla alakası yok cocuk car a gidiodu orc arka planı geliodu ama cocuk humandı.. ve hic duzelmedi
dontaproach ben seni kale savasında hep kesiodum bende mrk ediodum nası bunu kesiom die ama 62 lvl mıssın
relog yap düzelir
not:güzel charın varmış
aynen o şekilde kardeş saolasın , bugün orc oluyorum balyoz bekle beni :D
PRE VAR OYUNDAN ÇIK BİDA GİR NCS KULANILMIŞ O ÇARA ONDAN ÖLE
relogla olucak bişi deil bu arkadaşlar ve ncs de deil benim asasianım war 62 lvl onda da aynı şey war önceden ne güzel select character yapıyodum o zaman düzeliyordu ama şimdi düzelmiyor ve eskisi gibi yine, ama skilleri kullanabiliyorum
Ulan sen kimi kandırıon arkadaşlar dikkat edin skill isimlerine bersekeri silmiş bişiler yapmaya çalışmış ama becerememiş dikkatli bakın anlayacaksınız
photoshop bu aynısını kuzen de yapmıştı !!!
int. cafede dene eğer orda gözüküosa oyunu sil yeniden yükle
dahane istiyon nova çak herkes senden kaçar
kardes bunabenzer bi sorun bendede wardıı sikilleri göstrior fakat master kapanmıstıı costumer sporta yazdım 10 kere felan 1 ay önce girdimoyuna ırk deştirmişim belesten :D ama sorun düzeldii
çok saol kardeş işeallah düzelir , orcta olamıyorum sc P de yok ! :S