Şimdi Ara

Warriors vs Rogues (Duel Taktikleri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kanal değil de video koyarak yardımcı olabilirim daha detaylı bilgileri arayarak bulabilirsin eğer ilgini çekerse özellikle neilyo'nun biraz eskisine bakmanı öneririm ki sende rog oyuncususun sanırım :) bana göre en iyiler listesinde zirveye oynar.

Bu woundman'in (onu da araştırabilirsin) reckful ile duel videosu

Bu da woundman'in neilyo ile duel videosu

• o değilde başta tavuk yakalıyışına koptum

ama hakikaten cok iyi video iyi öğretiyor helal olsun bir rogue oyuncusu olarak tebrik ettim
  • Videoları izledim, bundan sonra da bu kişileri aklımda tutarım gibi duruyor. Ama benim bu tür videolarla ilgili görüşüm bunların çok fazla kişiye hitab etmediği. Yani eğlence maksatlı herkes izleyebilir ama öğrenmek için izlemenin zor olduğunu, yeni başlayan kişilerin zorlanacağını düşünüyorum.
  • Hocam sesinize yüreğinize sağlık
  • Eline sağlık arkadaşım adamın pc sistemini görünce dizüstümü çöpe atasım geldi.Bu arada adam hem wow oynuyor hem sosyal bir insanSevdim swifty
  • Teşekkür ederim =)

@Painrunner valla sorma ya, benim de o sistemi her görüşümde içim gidiyor :D
  • İzlemicektim.Önyargılarım var bu tür seslendirmelere ama beğendim diyebilirim.İyi iş çıkartmışsın.
    Konuya gelirsek eğer.Adam karşısındakine göre oynuyor ki zaten böyle olmalı.2 sınıfta bende mevcut.Eskiden olsa böyle bir duel imkansız derdim fakat artık Rogue'lar Warrior'lara diş gösterebiliyorlar.Göründüğü üzere şans faktörü belirliyor kazananı.
    Oyun artık yavaş yavaş dengeye oturdu.Kişisel beceriler daha çok öne çıkıyor.He Swifty'nin dediği gibi Frost Mage'ler hala OP durumda ama,bir patche bakar.11sn Charge CD'si fıstık gibi buff warriorlara.Combatta 2sn nin bile önemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

İzlemicektim.Önyargılarım var bu tür seslendirmelere ama beğendim diyebilirim.İyi iş çıkartmışsın.
    Konuya gelirsek eğer.Adam karşısındakine göre oynuyor ki zaten böyle olmalı.2 sınıfta bende mevcut.Eskiden olsa böyle bir duel imkansız derdim fakat artık Rogue'lar Warrior'lara diş gösterebiliyorlar.Göründüğü üzere şans faktörü belirliyor kazananı.
    Oyun artık yavaş yavaş dengeye oturdu.Kişisel beceriler daha çok öne çıkıyor.He Swifty'nin dediği gibi Frost Mage'ler hala OP durumda ama,bir patche bakar.11sn Charge CD'si fıstık gibi buff warriorlara.Combatta 2sn nin bile önemi var.

Warriorla Rogue arasında denge mi var ? hocam ben buna gülerim bi çok classı çok rahat almama rağmen warriorlar ile yaptığım dueller adeta işkence. Kendimi boss kesiyor gibi hissediyorum. şöyle diyim, oyunu hiç bilmeyen birine warrior verin, karşısına bi rogue koyun, Eğer warrior oynayan kişinin tuşlara basma yeteneği varsa rogue'u zorlayacaktır

• Teşekkürler Z.K, beğenmene sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yüce İSA

quote:

İzlemicektim.Önyargılarım var bu tür seslendirmelere ama beğendim diyebilirim.İyi iş çıkartmışsın.

Warriorla Rogue arasında denge mi var ? hocam ben buna gülerim bi çok classı çok rahat almama rağmen warriorlar ile yaptığım dueller adeta işkence. Kendimi boss kesiyor gibi hissediyorum. şöyle diyim, oyunu hiç bilmeyen birine warrior verin, karşısına bi rogue koyun, Eğer warrior oynayan kişinin tuşlara basma yeteneği varsa rogue'u zorlayacaktır

Adam hem İsa hemde haklı beyler

• quote:

quote:

Yanlış okumuşsun Yüce İsa. Bir daha okumanı tavsiye ederim.
    Gerekli yerlerde Shiv,Disarm,Blind yaparsa Warrior'u bir hayli zorlar.Eğer ki Regen CD'de ise HK bile yapabilir.
    Yukarda Cataclysm'e kadar Rogue'lar Warriorların karşısına çıkamazlardı.Şimdi işler değişti.

• Şahsen pek Yakın dövüş oynayamam bütün karakterlerim mage hunter warlcok druid ret. paladin ve benzeri ama bu pvp konusunda oynamayı denedim facia ortaya çıktı neyse konu faydalı olmuş :D
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış okumuşsun Yüce İsa. Bir daha okumanı tavsiye ederim.
    Gerekli yerlerde Shiv,Disarm,Blind yaparsa Warrior'u bir hayli zorlar.Eğer ki Regen CD'de ise HK bile yapabilir.
    Yukarda Cataclysm'e kadar Rogue'lar Warriorların karşısına çıkamazlardı.Şimdi işler değişti.

Biz 40 türlü şey yapıyoruz adam dizisini izleyip çay içerek bizi 3 hamlede kesebiliyo zaten saçma olan bu ben warrior kesilemez demiyorum çatır çatır kesende bi dolu insan vardır. Bir an önce düzeltilmesi gereken bi problem

• Bu basit soruya yeni konu açmamak için buradan yazıcam, Warrior arkadaşlar sizlere soruyorum,

Slam spec diye kullanılan bir Warrior terimi var sanırım, bu tam olarak nedir? Hiç warrior oynamadığım için ben de biraz araştırma yaptım =) Arms talentinde Improved Slam var, acaba bu talenti içeren talente mi Slam spec deniliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozz

Bu basit soruya yeni konu açmamak için buradan yazıcam, Warrior arkadaşlar sizlere soruyorum,

Slam spec diye kullanılan bir Warrior terimi var sanırım, bu tam olarak nedir? Hiç warrior oynamadığım için ben de biraz araştırma yaptım =) Arms talentinde Improved Slam var, acaba bu talenti içeren talente mi Slam spec deniliyor?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enqq
    evet

teşekkür ettim.

Basit sorular sorup sizi de uğraştırmak istemiyorum ama mazur görün.. Slam specte slam skillini mi spamliyor warriorlar? sanırım bir de onun yerine incite denilen talenti alıp, heroic strike spamlenebiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 7 Mayıs 2011; 2:20:04 >
  • slam spec diye birşey yok aslında artık, arms warriorun pvp talentinin iskeletinde slam var çünkü, aynı zamanda rotasyonunda da. Mortal strike ve Overpowerın yanında slam de kullanılıyor. Tabi spam halinde degil 1 veya 2 tane MS OP aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 7 Mayıs 2011; 3:29:02 >
  • Ben Arms olarak dövüşe rend/thunder/mortal/clossus/slam/slam/mortal/slam/mortal/clossus/thunder olarak ilerliyorum yeni 5 man dg lerde boss fight 22k nın altına inmiyor hareketli ve toplu mob lu yerlerde bu rakamı 2 ile çarpıyorum (tabi bladestorm filan kullanarak)

karakter
    http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/salmakis/simple

Not:pvp setimi pvp yaparak değil pve yaparak topladığım için hala eksik parçaları olduğundan pvp için birşey söylemem zor ama gene aynı mantıkla arada girdiğimde güzel işler çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 7 Mayıs 2011; 10:51:24 >

• Arms'ta ben daha rahat dps çıkartabiliyorum.Fury denedim biraz.Charge benim herşeyim yahu. Arms gerçekten OP durumda şuan.3 skille rahatça dps yapabiliyorsunuz tek el.
  • Fury bende denedim beceremedim diyelim rage sorunu bitirdi beni alışmışım arms ta bakmıyorum bile rage ama fury de hit /exp çap derken bittim aynı gün tekrar arms döndüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.