Şimdi Ara

Warturk Ultima server açılıyor ( Runuo )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server açılış Tarihi : 27.03.2010 Cumartesi Saat :12:00:00

oynıyacak runuo shard bulmakta zorlanınca ve açılan runuo shardların ömrü uzun olmayınca emekler hep boşa giiti. Sonuç olarak bakınca açanlar genelde hep aynı arkadaşlar ve bu işi çok iyi yapamadıkları ortada. yurt dışındaki shardların kapanması gibi bir sıkıntı olmuyor. turkiyedeyse nasılsa kapanacak mantığı oturmuş durumda. Bunu mantığı kırmak sadece zamanla mümkün olacak.

Warturk Ultima Online Shard neden farklı elimden geldiğince anlatmaya çalışıcam.

server hazırlık aşamasında Türkiye'deki serverların neden kapatıldığı ve yurt dışındaki serverların uzun yıllar nasıl ayakta kaldığı konusunda bir ön çalışma yapıldı.

server ödemeleri için bir bütçe ayrıldı.

server ın arka planındaki ekipte bulunan hiçbir arkadaş server içerisinde oyun oynamıyor. böylece bir süre sonra oyundan sıkılıp kapatılması gibi bir sorunla karşılaşmanın önüne geçildi.

Geçmiş ultima serverlarında görev almış sponsor olmuş hiç bir arkadaş warturk uo da yok.

Server staff kadrosu olası edit ihtimallerini önlemek için 2 kişiyle sınırlı tutuldu. Staff ların logları 3. bir arkadaş tarafından düzenli olarak kontrol edilecek. (online log yayınlamanın ismi lazım değil serverlarda uygulandığını ve çözüm olamadığını gördük ) staff kadromuza sonuna kadar güvenmekle birlikte tamamen profesyonel anlayış gerekçesiyle bu yöntemi uygulamaya karar verdik.

Runuo 1.0 seçiildi. bunun sebebi ne yazıkki turkiye gerçeği. Sphere oynıyan bir çoğunluk var ve amacımız oları yeni sisteme geçirmek. En çok şikayet ettikleri renkli itemler, binekler runuo 1.0 da yok. Runuo oynamak biraz daha karmasık ve zor ancak bu ilk sürüm onların runuo ya geçmesine kolaylık sağlayacak öngörüsüyle runuo nun ilk versiyonunu seçmeye karar verdik.

PH yüksek tutuldu. Ultima nın zevkine varabilmek action dan geçiyor. sonuçta PvM de yapsanız oyun bir yerde action a dayanıyor. Oyundan zevk almak için 3 ay ön hazırlık yapmanın free server lar için çok mantıklı olduğunu düşünmüyoruz. Ultima başlı başına zor ve emek isteyen bir oyun ve bir çok oyuncuda geçmiş server larda oynamış işi stafflar kadar iyi bilen oyuncular. Onları %5-10 ph la kastırmak oldukça zor, hızlıca işin zevkli kısmına geçmek istiyorlar.

Warturk Uo ekibi pazarlama, yazılım ve staff kadrosundan oluşan 4 kişilik bir ekiptir. warturk uo yu en azından kendi kendine yetebilir duruma getirebilmek hedefiyle işe başlamıştır.

Umarım kendimizi doğru ifade edebilmişimdir.

Warturk UO Sınırlamalar:

* Faster Casting Recovery: 6
    * Faster Casting: 2

* Lower Mana Cost: 40%
    * Lower Reagent Cost: 100%
    * Spell Damage Increase: 20%

* Max Bandage Hızı: 3 Sn.
    * Hit Chance Increase: %45
    * Defance Chance Increase: %45
    * Damage Increase: %100

* Tailor ve Blacksmith PH %40, Diger skiller %100'dur.

* HoodedShroudOfShadows (Neira Robe) Neiradan dusmeyecektır. ilerıde eklenebılır.

* Paragon cıkma sansı %5
    * Paragondan chest cıkma sansı %5 'dir.

* Major Artifact (Doom) Şansı ; Dark Fatherdan %0.8, Bosslardan %0.5'dir.

* Bonded Süresi 5 Gündür. Petinizin bondedden düşme süresi ise 1 Gündür.

* Ev fiyatları normal değerlere gore 10 kat zamlanmıstır.

* Bodcu sistemi serverimizda mevcuttur.

* [Artifact komutu ıle serverda bulunan artıfactları gorebılırsınız.

Warturk UO web sayfası : www.warturk.com
    Server ip : uo.warturk.com
    Port : 2593

Server açılış Tarihi : 27.03.2010 Cumartesi Saat :12:00:00

• Tamamda Stafflar kim,Geçmişleri nedir...Kimsiniz,ne iş yaparsınız,Bu yazdıklarının aynısını 1500 defa gördüm ben....Hiç bir fark yok digerleri ile ilgili...noktası virgülüne kadar aynı..Gercekten ultimayı sevenler sence gelip oynarmı hiç sanmıyorum..Bir kaç büyük guild bulrusnuz easy clientli user online 400 lere gelir yine aynı kişiler,Aynı buglar aynı scriptler,aynı olaylar....aynı filmi 1500 defa izlettirilirmi yaw...5 yaşıda kızım ve 3 yaşında oglum var..onların sayesinde evde yaklaşık 470 defa 101 dalmaçyalı filmini izledik bütün replikleri ezberledim..tv acıldıgında anda 101 dalmaçyalı cıkıyor ortaya ve esir oluyoruz eşimle ben..Evde köpeğimiz var yine aynı film kabus gibi..Aynı şeyleri burda görüyorum..Aynı kabusu yaşıyor gibi hissediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakanas

Tamamda Stafflar kim,Geçmişleri nedir...Kimsiniz,ne iş yaparsınız,Bu yazdıklarının aynısını 1500 defa gördüm ben....Hiç bir fark yok digerleri ile ilgili...noktası virgülüne kadar aynı..Gercekten ultimayı sevenler sence gelip oynarmı hiç sanmıyorum..Bir kaç büyük guild bulrusnuz easy clientli user online 400 lere gelir yine aynı kişiler,Aynı buglar aynı scriptler,aynı olaylar....aynı filmi 1500 defa izlettirilirmi yaw...5 yaşıda kızım ve 3 yaşında oglum var..onların sayesinde evde yaklaşık 470 defa 101 dalmaçyalı filmini izledik bütün replikleri ezberledim..tv acıldıgında anda 101 dalmaçyalı cıkıyor ortaya ve esir oluyoruz eşimle ben..Evde köpeğimiz var yine aynı film kabus gibi..Aynı şeyleri burda görüyorum..Aynı kabusu yaşıyor gibi hissediyorum...
    ismi nekadar kaliteli olduğunu belli ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave Blake

ismi nekadar kaliteli olduğunu belli ediyor.

Alıntıları Göster
    Drakanas , öncelikle kesinlikle haklısın. Bizde bunlardan şikayetçiyiz. Bu oluşumun temelinde bu sebepler yatıyor. Kendimizi ispatlamak için zaman gerekli bunun dışında burada ne anlatsam senin için inandırıcı olacağını düşünmüyorum. Ancak sorularına cevap vermeye çalışayım.

dark venue, avalon serverlarında ve patıcıkte uzun sure oynamıstık karekter adı vermem gerekırse Johny Quitar ve Cheroke yi verebilirim.

Geçmişte herhangi bir server açma girişimiz olmadı. Buna gerek duymadık oyuncu olmak değil niyetimiz. Kendi kendine yetecek seviyeye getirmeyi hedefliyoruz warturk uo yu.

ultımayı sevenler gelıp oynarmı bılemıycem ama bunca zaman sonra ultımaya gönul verenlerın gelıp oıynayabılcegı sıcak bır catı kurmak amacındayız.
    zaman her şeyin ilacıdır. 100 ytl si olanın rahatlıkla server kurup 1-2 ay sonra kapattığı bu günlerde farkımızı anlatmak gerçekten zor. Ama şunu söyleyebilirim geçmişte serverların kapandığı sebeplerden dolayı kapanmıyacak warturk uo.

Buglara gelince temel bilinen buglların hepsi kapatıldı. Ancak zaman önümüze ne çıkaracak bilemiyoruz tabiki. C# konusunda tecrübeli bir arkadasımız var ancak uo konusunda cok tecrübeli deilnternette konuyla ilgili cok fazla özellikle yabancı sitelerde ve runuo.com da kaynak var. Bir sıkıntı cekecegimizi düsünmüyorum.

İçini rahatlatacaksa şunuda ilave ediyim. Warturk Uo takımının yaş ortalaması 30 un üstünde. Proje olarak ele alıp üzerinde ciddi bir ön çalışma yaptık biz inandık bu işe her şeyden önce zamanımızı ayırdık.

son olarak Allah utandırmasın diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abidor

Drakanas , öncelikle kesinlikle haklısın. Bizde bunlardan şikayetçiyiz. Bu oluşumun temelinde bu sebepler yatıyor. Kendimizi ispatlamak için zaman gerekli bunun dışında burada ne anlatsam senin için inandırıcı olacağını düşünmüyorum. Ancak sorularına cevap vermeye çalışayım.

dark venue, avalon serverlarında ve patıcıkte uzun sure oynamıstık karekter adı vermem gerekırse Johny Quitar ve Cheroke yi verebilirim.

Geçmişte herhangi bir server açma girişimiz olmadı. Buna gerek duymadık oyuncu olmak değil niyetimiz. Kendi kendine yetecek seviyeye getirmeyi hedefliyoruz warturk uo yu.

ultımayı sevenler gelıp oynarmı bılemıycem ama bunca zaman sonra ultımaya gönul verenlerın gelıp oıynayabılcegı sıcak bır catı kurmak amacındayız.
    zaman her şeyin ilacıdır. 100 ytl si olanın rahatlıkla server kurup 1-2 ay sonra kapattığı bu günlerde farkımızı anlatmak gerçekten zor. Ama şunu söyleyebilirim geçmişte serverların kapandığı sebeplerden dolayı kapanmıyacak warturk uo.

Buglara gelince temel bilinen buglların hepsi kapatıldı. Ancak zaman önümüze ne çıkaracak bilemiyoruz tabiki. C# konusunda tecrübeli bir arkadasımız var ancak uo konusunda cok tecrübeli deilnternette konuyla ilgili cok fazla özellikle yabancı sitelerde ve runuo.com da kaynak var. Bir sıkıntı cekecegimizi düsünmüyorum.

İçini rahatlatacaksa şunuda ilave ediyim. Warturk Uo takımının yaş ortalaması 30 un üstünde. Proje olarak ele alıp üzerinde ciddi bir ön çalışma yaptık biz inandık bu işe her şeyden önce zamanımızı ayırdık.

son olarak Allah utandırmasın diyorum.

Alıntıları Göster
    tamam da guzel arkadasım,

hem de yas ortalamnız 30+ ıken

kalıcı oldugunuzda kalıcı olmayı amacladık basardık bız desenız daha guven verıcı olunmaz mı ?

ucu acık vaadler ortaya koymak yerıne duyuru yapıp o vaad edecegınzı seylerı once bır hayata gecırın bakalım ondan sonra bız bunu amacladık basardık deyın

bende daha saglam olur alacagınız destek.

ıyı oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: maxSEPHIROTH

kalıcı oldugunuzda kalıcı olmayı amacladık basardık bız desenız daha guven verıcı olunmaz mı ?

ucu acık vaadler ortaya koymak yerıne duyuru yapıp o vaad edecegınzı seylerı once bır hayata gecırın bakalım ondan sonra bız bunu amacladık basardık deyın

ıyı oyunlar

Alıntıları Göster
    Sevgili maxSephirot,

taktir edersinki hedeflerimize ulaşabilmek için belirli bir oyuncu sayısına ihtiyacımız var. Söylediklerinde kesinlikle gerçeklik payı var. Yönettiğiniz bir ultima sunucusu var ve bu işleri aslında bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Server ı buralarda tanıtmak zorunluluğumuz var. yoksa kimseye duyurmadan kendi kendimize oynayıp biz 2 senelik sunucuyuz demek komik olurdu.

Buradan üyelik alıp konu açarken olacak polemikleri önceden tahmin ediyordum ama inanın bu hoşuma gitmiyor sadece zorunluluktan server ı tanıtma gereksiniminden dolayı bunu yapıyorum.

Anlayışınız için teşekkürler

• quote:

Sevgili maxSephirot,

taktir edersinki hedeflerimize ulaşabilmek için belirli bir oyuncu sayısına ihtiyacımız var. Söylediklerinde kesinlikle gerçeklik payı var. Yönettiğiniz bir ultima sunucusu var ve bu işleri aslında bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Server ı buralarda tanıtmak zorunluluğumuz var. yoksa kimseye duyurmadan kendi kendimize oynayıp biz 2 senelik sunucuyuz demek komik olurdu.

Buradan üyelik alıp konu açarken olacak polemikleri önceden tahmin ediyordum ama inanın bu hoşuma gitmiyor sadece zorunluluktan server ı tanıtma gereksiniminden dolayı bunu yapıyorum.

Anlayışınız için teşekkürler

Alıntıları Göster
    12:00 itibariyle server açılmıştır.

Tüm arkadaşlarımız davetlidir :)

• Slm beyler bu sunucu hala aktıf haldemı acaba ? bu arada download kısmı yok yada ben goremedım yada clıent ı varsa yıne goremedım bı acıklarmısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Slm beyler bu sunucu hala aktıf haldemı acaba ? bu arada download kısmı yok yada ben goremedım yada clıent ı varsa yıne goremedım bı acıklarmısınız...
    Runuo Serverlarda Dl olmaz..Client yokdur..Razor la baglanırsın..Sphere Yani Second age sistemi degil..Age of shadow eklentisinde çalışıyor...Sphere a Göre Cok yenibir sistem..ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakanas

Runuo Serverlarda Dl olmaz..Client yokdur..Razor la baglanırsın..Sphere Yani Second age sistemi degil..Age of shadow eklentisinde çalışıyor...Sphere a Göre Cok yenibir sistem..ok.

Alıntıları Göster
    Pekı bende normal 2d ultıma onlıne nı sılıp ne yukluyoruz bı soylersenız yenı sısteme bıraz uzak kalmısım cok oldu oynamayalı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Pekı bende normal 2d ultıma onlıne nı sılıp ne yukluyoruz bı soylersenız yenı sısteme bıraz uzak kalmısım cok oldu oynamayalı....

Alıntıları Göster
    üye olmussun
    bu baslık altında bulabilirsin.

• quote:

üye olmussun
    bu baslık altında bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    28 Nisan ölmek için güzel bir gün

Ne kadar iyi PvP yaptığınızı belgelemek için güzel bir fırsat. Kazanacağınız ödüllerden en büyüğü şüphesiz nakit para ödülünden çok daha önemli olan onur ve şöhret olacak yinede turnuvada teşvik amaçlı nakit para ödülü var.

Büyük savaşçılarla karşılaşacak kadar yürekli kendine güvenen her oyuncunun katılabileceği turnuva 28 Nisan başlayacak aynı hafta sonunda tamamlanacaktır. Her gün 1 maç yapacak ve sağ kalmayı becerebilenler bir üst tura geçeceklerdir.

Eskiden şöyle iyi oynardım deme devri bitti. Katılan tüm oyuncuların kaç karşılaşmadan sağ çıkabildikleri arşivlenecektir.

Herhangi bir katılım ücreti yoktur. Size gereken tek şey cesaret ve belki birazda şans.Cesaret sınavı detaylarına warturk.com forumlarından ulaşabilirsiniz.

Ödüller

1. 100 TL. ve Unvan kazanacaktır. 2. ve 3. olanlar oyun içi ödüller alacaklardır.

Katılım ücreti yoktur. Server 27 Mart ta açıldığından gecikmeniz gibi bir şey söz konusu olamaz.

Başvuru için www.warturk.com/forum adresinden kabul edilecektir.

• quote:

28 Nisan ölmek için güzel bir gün

Ne kadar iyi PvP yaptığınızı belgelemek için güzel bir fırsat. Kazanacağınız ödüllerden en büyüğü şüphesiz nakit para ödülünden çok daha önemli olan onur ve şöhret olacak yinede turnuvada teşvik amaçlı nakit para ödülü var.

Büyük savaşçılarla karşılaşacak kadar yürekli kendine güvenen her oyuncunun katılabileceği turnuva 28 Nisan başlayacak aynı hafta sonunda tamamlanacaktır. Her gün 1 maç yapacak ve sağ kalmayı becerebilenler bir üst tura geçeceklerdir.

Eskiden şöyle iyi oynardım deme devri bitti. Katılan tüm oyuncuların kaç karşılaşmadan sağ çıkabildikleri arşivlenecektir.

Herhangi bir katılım ücreti yoktur. Size gereken tek şey cesaret ve belki birazda şans.Cesaret sınavı detaylarına warturk.com forumlarından ulaşabilirsiniz.

Ödüller

1. 100 TL. ve Unvan kazanacaktır. 2. ve 3. olanlar oyun içi ödüller alacaklardır.

Katılım ücreti yoktur. Server 27 Mart ta açıldığından gecikmeniz gibi bir şey söz konusu olamaz.

Başvuru için www.warturk.com/forum adresinden kabul edilecektir.

Alıntıları Göster
    Archerların poisoning skillini kullanmaları bir ilk olarak warturk.com a ekleniyor.

http://www.warturk.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=71
    adresinde açıklaması bulunmaktadır.

uzun süren titiz bir çalışmayla dengeleri bozmıyacak sekilde planlanan bu yenilikle archerlar ability kullanarak poi vurabilecekler

• quote:

Archerların poisoning skillini kullanmaları bir ilk olarak warturk.com a ekleniyor.

uzun süren titiz bir çalışmayla dengeleri bozmıyacak sekilde planlanan bu yenilikle archerlar ability kullanarak poi vurabilecekler

Alıntıları Göster
    Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi RunUO server şüphesizki DarkVenue dür. 3 yıllık bir süreç ile hizmet vermiştir, kaldıki DV gibi bir serverda dahi edit ve haksız kazanç olduysa ben hiç bir servera güvenmem. 3 yıldır Uo suz bir hayat geçiriyorum, aslında bakarsanız çokda özlediğim zamanlar oluyor fakat çok büyük bi vakit kaybı, sizi esir aldıkdan sonra bırakmıyor =)

• quote:

Orijinalden alıntı: koyundelisi

yıllar önce pvp serverları diye tabir edilen serverlar popüler değilken açılan Morcul Shard adlı pvp serverı oldukca dolmuş ve hayranlıkla oynanan bi server dı

şimdiki gibi 12 yaşındaki cocukların ego sunu tatmin ettiği küfürün speed in vs ön planda olmadıgı bi serverdı

bu Archer ların poi vurabilme özelliği ilk orda kullanıldı ve tabiki ondan sonra acılan bi kac serverda daha kullanıldı yani türkiyede ilk değil yapmış olduğunuz araştırmanız eksik olmuş eksiksiz araştırma yapsaydınız türkiyede bi ilk olmadığını bilirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethalm

quote:

Orijinalden alıntı: koyundelisi

yıllar önce pvp serverları diye tabir edilen serverlar popüler değilken açılan Morcul Shard adlı pvp serverı oldukca dolmuş ve hayranlıkla oynanan bi server dı

şimdiki gibi 12 yaşındaki cocukların ego sunu tatmin ettiği küfürün speed in vs ön planda olmadıgı bi serverdı

bu Archer ların poi vurabilme özelliği ilk orda kullanıldı ve tabiki ondan sonra acılan bi kac serverda daha kullanıldı yani türkiyede ilk değil yapmış olduğunuz araştırmanız eksik olmuş eksiksiz araştırma yapsaydınız türkiyede bi ilk olmadığını bilirdiniz

Alıntıları Göster
    hmm doğrudur daha önce item olarak eklendiğini görmüstüm yani yeni bir bow ve random olarak %10 poi vuruyordu.

ama sende taktir edersinki özellikle pvp server lar ı takip etmek zor kacırmısız demekki

Burada yapılan bi ability nin özelliğine ek olarak poi eklenmesi oldu. Bow lara poisonin kasarak poi sürüleibiliyor.

Yapan varsa daha önce ve biz görmediysek (ki bu mümkün) yapan arkadaşlar kusura bakmasınlar niyetimiz kimsenin yaptığını yok saymak değil uo yu daha zevkli hale getirmeye çabalamak

• quote:

hmm doğrudur daha önce item olarak eklendiğini görmüstüm yani yeni bir bow ve random olarak %10 poi vuruyordu.

ama sende taktir edersinki özellikle pvp server lar ı takip etmek zor kacırmısız demekki

Burada yapılan bi ability nin özelliğine ek olarak poi eklenmesi oldu. Bow lara poisonin kasarak poi sürüleibiliyor.

Yapan varsa daha önce ve biz görmediysek (ki bu mümkün) yapan arkadaşlar kusura bakmasınlar niyetimiz kimsenin yaptığını yok saymak değil uo yu daha zevkli hale getirmeye çabalamak

Alıntıları Göster
    morcull shard da bahsettiğiniz gibi tam olarak adını hatırlamıyorum ama tip olarak bow ile aynı bowing e benzer bi isim verilmiş ve poi paralaze vurma özelliğine sahip bi silah yapılmıştı

aynen bahsettiğiniz gibi poi sürülebiliniyordu fakat yinede tebrik ederim güzel çalışma morcull shard yıllar oldu kapanalı fakat orada oynayanlar varsa hala hatırlar

sizinde söylediğiniz gibi o zamanlar bi ilk olduğu için serverın geneli warlock archer poi mage oynuyordu ve oldukca zevkliyddi

• quote:

ıyı oyunlar

Şuan zaten çoğu server 30+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

ıyı oyunlar

Şuan zaten çoğu server 30+

Alıntıları Göster
    yok keşke hepsi 30 + olsa

playerlarında yaşı pek büyük değil yinede güzel bir ortam sağlandı. Archer poi olayıda güzel oldu

• quote:

yok keşke hepsi 30 + olsa

playerlarında yaşı pek büyük değil yinede güzel bir ortam sağlandı. Archer poi olayıda güzel oldu

Alıntıları Göster
    Ml de Varki Poison vuran Bow lar..yani Orjinal Uo da var ..neler neler var Fcr si belirli bir süreligine - 6 yapan Büyüler bile var orjinal uo da..Pehüüü daha iyi bilgiye sahip olmak icinwww.uostratics.com veyawww.uoguide.com girin inceleyin..yabancı dil bilmiyorum da artık bahane degil Gugıl translate var demi..HErşey elimizin altında azcık caba lazım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.