Şimdi Ara

Warwick ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bot pot başla lanede q junglede w fulle blood yerine maw of ( malmaritusun ağzı ) kasabilirsin warmog kasabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jungler,support,adcarry,apcarry,top laner olarak 5 farklı rune pagein olsa sadece jungler için 3 tane büyük mov speed 2050x3 kırmızılar attack speed 410x9 magic reist 205x9 armor 205x9 en ucuzu ki hiç kimseye 5 tane rune page yetmez armor veren ap rune mana regen veren ap rune top lane oynuyosan daha zor her heroya farklı kombinasyon gerekiyor falan filan kısacası rune e yatıracağın parayla bütün şampiyonları açabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

10k ip biriktirmek nasıl bir sabrın ürünü öyle.

Ben boost falan olamdan 30 levelken 12k yapmıştım.
    Ne rune page aldım ne champ.
    Sonra 1-2 champ alma vakti geldi diyerek skinlere göre champ aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Kardeşim
    Kırmızılar ad ( atak
    Sarılar zırh (armor )
    Maviler büyü direnci ( m. Resist)
    Büyükler atak ( ad )
    Sakın saf ad dizeyim deme zaten maviler 0.7 mi ne ad veriyor sarılar da az ad veriyor bu runeler ile hem off tank hem adc oynayabilirsin WW ye
    GG olmuş kıralın kılıcı
    Wits End ( Aklın sonu )
    Mercury threads ( merkürün adımları )
    Bloodthirster ( Kana susamış )
    Randuin
    Ga
    Diz cici wipi

teşekkürler bana hep full ad rune kas demişlerdi, yararlı bir paylaşım oldu benim için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeugma09

quote:

Kardeşim
    Kırmızılar ad ( atak
    Sarılar zırh (armor )
    Büyükler atak ( ad )
    Sakın saf ad dizeyim deme zaten maviler 0.7 mi ne ad veriyor sarılar da az ad veriyor bu runeler ile hem off tank hem adc oynayabilirsin WW ye
    GG olmuş kıralın kılıcı
    Wits End ( Aklın sonu )
    Randuin
    Ga
    Diz cici wipi

teşekkürler bana hep full ad rune kas demişlerdi, yararlı bir paylaşım oldu benim için teşekkür ederim.

Önemli değil de oyun başı hem fazla dmg yemessin 5 10 ad dende minion kaçırmassın

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim
    Kırmızılar ad ( atak
    Sarılar zırh (armor )
    Büyükler atak ( ad )
    GG olmuş kıralın kılıcı
    Wits End ( Aklın sonu )
    Randuin
    Ga
    Diz cici wipi

Önemli değil de oyun başı hem fazla dmg yemessin 5 10 ad dende minion kaçırmassın

İyiki runeleri hemen almamışım, benim asıl sıkıntım itemlerdeydi, son güncellemeden sonra ne kasacağıma bir türlü karar verememiştim. warwick alt koridorda antik golem yanında kullanıldığında çok güzel kasılabiliyor maviyi alınca q sürekli canını diri tutuyor ve rakipleri ağır hırpalıyor q nun colddownu da kısa o yüzden warwick oynamak hoşuma gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim
    Kırmızılar ad ( atak
    Sarılar zırh (armor )
    Büyükler atak ( ad )
    GG olmuş kıralın kılıcı
    Wits End ( Aklın sonu )
    Randuin
    Ga
    Diz cici wipi

İyiki runeleri hemen almamışım, benim asıl sıkıntım itemlerdeydi, son güncellemeden sonra ne kasacağıma bir türlü karar verememiştim. warwick alt koridorda antik golem yanında kullanıldığında çok güzel kasılabiliyor maviyi alınca q sürekli canını diri tutuyor ve rakipleri ağır hırpalıyor q nun colddownu da kısa o yüzden warwick oynamak hoşuma gidiyor.

pm ye gelsene sen bi

• İlk başta runelerini tamamla heroları beleşlerden takılırsın 2-3 tane alsan iyi oynadıgın onlar sen, götürür zaten ben zamanında hero aldım hep hata yaptım.
    ww de çok değişiktir ister adc ister offtank ister ap kasabilirsin.
    Adc varus,vayne,master yi,tristina,draven,ashe gibi sadece atackspeed damage kasan büyülerinden çok düz vuruslarıyla oynayan karakterlerdir bunlar hiç defans kasmazlar sadece atack abandıkları için kırılgan olurlar. İlk adc yi keserseniz teamfightta oyunu çevirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

İlk başta runelerini tamamla heroları beleşlerden takılırsın 2-3 tane alsan iyi oynadıgın onlar sen, götürür zaten ben zamanında hero aldım hep hata yaptım.
    Adc varus,vayne,master yi,tristina,draven,ashe gibi sadece atackspeed damage kasan büyülerinden çok düz vuruslarıyla oynayan karakterlerdir bunlar hiç defans kasmazlar sadece atack abandıkları için kırılgan olurlar. İlk adc yi keserseniz teamfightta oyunu çevirebilirsiniz.

Yararlı bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

İlk başta runelerini tamamla heroları beleşlerden takılırsın 2-3 tane alsan iyi oynadıgın onlar sen, götürür zaten ben zamanında hero aldım hep hata yaptım.

Yararlı bilgiler için teşekkürler.

Rica ederim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

Madreds varken OP di .. :/

Elbet biri yazar demiştim
  • Ap-as-tank warwick oynayin en iyisi o bi q atiyosun can doluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

10k ip biriktirmek nasıl bir sabrın ürünü öyle.

Ben boost falan olamdan 30 levelken 12k yapmıştım.
    Ne rune page aldım ne champ.
    Sonra 1-2 champ alma vakti geldi diyerek skinlere göre champ aldım :)

92k ip var da, konuşmuyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo4400

quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

Madreds varken OP di .. :/

Elbet biri yazar demiştim

Better nerf Irelia
  • Heygidi madred heyy... emektar da hemen unutuldu ww nin değişmez ikilizi wits end madred Onlarsız ww Pirinçsiz Dolmaya benzer hay benzetmeme öyle işte :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.