Şimdi Ara

Wasteland 3 (2020) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 26 saat oldu sonlardayım artık. Rushlasam bugün bitiririm muhtemelen de feci sıktı ya. 2. oyunun dlcsi gibi olmuş. Arayüz, mekanikler her şey ama her şey aynı. Skilleri tamamlayınca zaten oyun da çok kolay. İkinci oyunda belki on defa yeni baştan yaratmıştım grubu, bunda ilk yarattığım karakterlerle dümdüz ilerliyorum saatlerdir. Haritada otomatik ilerlememek gördüğüm en büyük eksiklik. Fast Travel koymak bu kadar mı zordu acaba Brian Fargo? İnsanların bu araç mekaniğinden keyif alacağını mı düşünmüşler sahiden. Öff düşündükçe daralıyorum. Sırf bu yüzden göreve gidesim gelmiyor yahu.

• Tahmin ettiğim gibi oldu. 30. saatte bitirdim. Ne yaparsanız yapın mükemmel sonuca ulaşmanın olanaksız olduğu, eylemlerinizin muhakkak bir iyi bir de kötü sonuç doğurduğu oldukça iyi bir senaryo kurgulamışlar. 2. Oyunun sarı sıcak çöl atmosferini yer yer aratsa da keyifli bir süreçti. Uzun süredir otuz saat ayırmıyordum bir oyuna iyi oldu. Bu da böylece bitmiş oldu. Tavsiyem gruba bir tane diplomat koyduktan sonra ağır silahlar konusunda uzmanlaşmanız. Wasteland gibi bir oyunu hır gür çıkarmadan oynamak pek makul değil.

• Microsoft Store versiyonu yapımcı logolarından sonra siyah ekranda takılı kalıyor. Çözüm için bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.