Arkadaşlar bildiğiniz üzere wat(work and travel-çalış ve gez) programı bir çok öğrenci tarafından yazın hem iş yerlerinde çalışmayı hemde gezmeyi amaçlayan bir program.Bir çok firma kendince sunduğu paket programlarla amerikaya öğrenci yolluyor.Bu konunun tartışma yeri burası değil ama çoğu insanın buraya uğrayıp bilgi aldığı düşünürsek ben ve benim gibi wata katılmak isteyenlere bir parça ışık olmuş oluruz.
Ben wata katılmak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var.Firmaların çoğu hep programların olumlu yanlarından bahsederken gidipte dönenlerden(sitelerden okudum kadarıyla) pek de söylendiği gibi olmadığı yönünde.Bide şuda var herkesin fikrine saygı duyarım; "gidipte amele mi olacan" diyenler var bende evet herhalde gitmek amelilik olur diye söylüyorum fakat bir dahada amerikaya gidemeyeceğim bunuda biliyorum.
Dilin gelişir,farklı yer görürsün gibi bilgileri zaten firmalar veriyor.Sizlerden ricam kötü yanları neler bu programların yani riskleri,aileden uzaklaşmak gibi negatif yanları ele alalım.Özellikle gidenler için söylüyorum bildiklerimizi esirgemeyelim lütfen
böle bi başlık vardı ararsan bulursn
bayaıda tartışıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme