Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
32.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşalah u-crew gibi bir sistem çıkarmazlar karşımıza kimse 20 tl için laf yapacak değil mesele insanların yamaya rahat ulaşa bilmesi:)
  • Nrl7272 N kullanıcısına yanıt
    Elimizden geldiğince hem kolay hem de güvenli bir sistem yapmaya çalışacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun şuan Voidu'da indirimle 33 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yaması'nın, PC sürümü için 20 Ağustos günü, saat 23:00'de sizlerle olması adına elimizden geleni yapıyoruz. Biz de, siz sevgili takipçilerimiz kadar heyecanlıyız. 20 Ağustos günü sizlere satın alma ve beta olarak sunacağımız lisans programımız hakkında bilgilendirmeler yapacağız.

Ayrıca yama, korsan ve orjinal olmak üzere 1.17 sürümünü destekleyip, DLC'leri de kapsamaktadır. Yamayı satın alan takipçilerimiz DLC'lere de ücretsiz şekilde ulaşabilecekler.
    Öncelikle lisans programınız buralarda da bir çok kişinin dile getirdiği uyardığı gibi u-crew'inkine benzemesin (şu an ki son halinden haberim yok) sıkıntılı sorunlu insanı para verip yama aldığına kurduğuna pişman edecek yapıda olmasın bir zahmet. Bu yama kurulumu yazılım şartı konusunda mesela Animus Projesi bayağı bir yol katetti kendilerini düzelttiler diye biliyorum.

WD2 Türkçe yama DLC'leride kapsayacak demişsiniz Singleplayer görev eklediğini sandığım sadece 2 DLC gözüküyor: No Compromise - Human_Conditions. Bunları biraz WD1'in Bad Blood DLC'sine benzettim diyebilirim. Steam/Uplay sayfasına baktım da Deluxe Edition - Gold Edition sürümleriyle WD2'ye üst baş eşya araç gereç vb konularında sürüsüne bereket DLC çıkartmışlar.
    https://store.steampowered.com/app/525031/Watch_Dogs_2__No_Compromise/
    https://store.steampowered.com/app/525030/Watch_Dogs_2__Human_Conditions/

Son olarak bahsetmeden geçmeyeyim, WATCH_DOGS 1 Türkçe yaması konusunda çeviriyi üstlenen arkadaşa sanırım ulaşabiliyordunuz ondan da bilgi alabilseydik şu an bayağı iyi giderdi. 3 haftayı bulmuştur WD1 çeviren eleman kendisi buraya geldi yazdı gitti 'WD1 yaması kısmetse bayram öncesi tamamlanma aşamasında bir süpriz yapabilirim' gibisi bir şeyler dediğini hatırlıyorum, umarım bir aksilik olmamıştır WD2 gibi aynen WD1 yamasını da beklemedeyiz (hatta şahsen benim için WD2'ye göre çok daha önemli daha kıymetlidir WD1).

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Bu lisans programı mesajlarına topluca tek bir mesajla cevap verirsem en sağlıklısı olur sanırım. Bu çıkaracağımız lisans programı sadece ve sadece WD2'ye özel olacak. Bizim de amacımız oyuncuları uğraştırmamak bundan emin olabilir herkes. Yani neden oyuncuları uğraştırıp kendimizden soğutmak isteyelim ki? Sonuçta siz değerli oyuncular için yapıyoruz bu işi. Kaldı ki yamamızı tabii ki korumak istiyoruz. Bu lisans programı da beta olarak çıkacak. Biz programı nasıl kullanabileceğinizi anlatan bir video çekeceğiz zaten. Siz oyunculardan da, bu kadar kısa sürede yapılan bir projede keza program için de, az daha anlayışlı ve esnek olmanızı rica edeceğiz :)

WD1 hakkında ise bana gelen bilgiler projenin biraz daha uzayacağı hakkında :(

Ama size güzel bir haber vermek istiyorum. WD2 çıkar çıkmaz Shadow Of The Tomb Raider'a girişeceğim. Zaman yarattım. DLC çevirileri tamamlanacak, yama, ana hikaye olarak bir kere daha teste girecek. 1 haftada bitiririm diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 17 Ağustos 2019; 11:10:0 >

• Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • walküre kullanıcısına yanıt
    lütfen güvenli bi sistem yapın birisi çalıp dagıtırsa olması gereken kazancı elde edemezseniz muhtemelen bütün enerjiniz ve şevkiniz sıfırlanır sanki sorumlu bizmişiz gibi cezalandırılıyoruz sonra
  • Oyunu bir kez bitirdim, bir kez daha bitirmek için geçenlerde de gold edition'ı aldım. Sizin yamanızla birlikte tekrar bitirmek güzel olacak, yamanızı merakla bekliyorum :)
  • Çok iyi oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, çalışmalarımız halen devam ediyor. Şu an her şey yetişecek gibi gözüküyor. Lakin bütün uğraşlarımıza ve uykusuz geçen gecelere rağmen, ne yazık ki yama korumasını, teknik sorunlardan dolayı bir türlü offline moda entegre edemedik. Konuyla ilgili çalışmalarımız halen devam ediyor ama 20 Ağustos'a yetişmeyeceği kesin. O yüzden yama sadece internet bağlantısı ile kullanılabilecek :( Şu an kullanacağımız lisans programı betadır ve yalnızca Watch Dogs 2'ye özeldir. Diğer projelerimizde bunu aşıp siz sevgili oyuncuları rahat ettirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Bu konu üzerine ise, size ücretsiz başka bir proje sunmaya karar verdik. Önümüzdeki haftalarda bu ücretsiz projeyi sizlere duyuracağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 19 Ağustos 2019; 1:55:9 >
  • seviyorum sizi
  • Fiyatını hak eden bir yama ücreti havale olarak mı ödeyeceğiz bir bilgi verildi mi?
  • İşinizin başında durduğunuzu ve ne kadar emek verdiğinizi iyi biliyorum. Gerçekten sizi taktir ediyorum. Her şey istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Bazen aksaklıklar olabilir, bu konuda kendinize boşuna yüklenmeyin. 3 5 Gün daha fazla beklenir sorun olmaz. Elinize sağlık şimdi den.
  • kaç senedir bu anı bekliyordum online falan farketmez geliyor gönlümün efendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Arkadaşlar merhaba, çalışmalarımız halen devam ediyor. Şu an her şey yetişecek gibi gözüküyor. Lakin bütün uğraşlarımıza ve uykusuz geçen gecelere rağmen, ne yazık ki yama korumasını, teknik sorunlardan dolayı bir türlü offline moda entegre edemedik. Konuyla ilgili çalışmalarımız halen devam ediyor ama 20 Ağustos'a yetişmeyeceği kesin. O yüzden yama sadece internet bağlantısı ile kullanılabilecek :( Şu an kullanacağımız lisans programı betadır ve yalnızca Watch Dogs 2'ye özeldir. Diğer projelerimizde bunu aşıp siz sevgili oyuncuları rahat ettirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Bu konu üzerine ise, size ücretsiz başka bir proje sunmaya karar verdik. Önümüzdeki haftalarda bu ücretsiz projeyi sizlere duyuracağız.
    Anladığım kadarıyla yama hem korsan hem de orjinal de çalışacak ancak sadece tool programı'nın sürekli online olması gerekiyor, değil mi?

• Bugün 20 Ağustos Sabırsızlıkla ve heyecanla sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe Yama 23:00'da sizlerle olacak!!! Program linkini, saat 23:00'da sitemizde sizlerle paylaşacağız. Program linkindeki bağlantıyı kullanarak yamamızı iyzico üzerinden satın alabileceksiniz. Satın aldıktan sonra, size özel sipariş numaranızı programımız üzerinden bize bildirir bildirmez yamayı kullanabileceksiniz. Saat 23:00'dan önce bu konuyla alakalı bir video paylaşacağız. San Francisco'da dolaşmaya hazırlanın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 20 Ağustos 2019; 5:0:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Yine cahil cahil yorumlar basmış. Firmaların milliyetlerinin önemi kalmadı. Fransızmış japonmuş ingilizmiş yok tek önemli şeyleri var firmaların o da "PARA". Yani boş boş konuşacağınıza, babanızdan annenizden 20 lira harçlık alıp orjinal oyun, program, dizi, film alamayıp burada ağlayacağınıza yorum yapmayın çıkan yamayı alıp ne yapıyorsanız yapın. Bari insanlara kötü örnek olmayın. Sizin gibiler yüzünden çoğu büyük firma Türkçe dil desteği eklemiyor. Bin kere yazdılar buraya bu sektörün içindekiler, dediler ki firmalar "satışa" bakar yani "paraya".. ama gel gelelim yine biyolojik anlamda ergen olanlar basmışlar yorumları boş boş..

Keşke imkanları olsa da sadece orjinal oyunlarda bu yamalar çalışabilse, korsancılar faydalanamasa. Kim olursa olsun. Emek hırsızlığına alıştığınız için size hava hoş. Bari ileride çocuklarımız orjinal Türkçe oynayabilsin oyunları, bizim çektiğimizi çekmesin.
    '' Emek hırsızlığına alıştığınız için size hava hoş. Bari ileride çocuklarımız orjinal Türkçe oynayabilsin oyunları, bizim çektiğimizi çekmesin. ''

Bu cümlene istinaden Kullandığın işletim sisteminin , Winrar'ın , Film izlediğin player'ın , Kullandığın şahsi programların vs vs herşeyiyle orjinal kullandığını varsayıyıorum..Çünkü Emek hırsızlığı olur aksi takdirde..İnsanlara emek hırsızlığına alıştınız diyen biri windows 10'a 1.899,00 ₺l vermiş winrarına kadar orjinal kullanıyordur..

Bu duruma göre kullandığın bilgisayar donanımı + içerisindeki tüm programlar ile birlikte en az 20/30 bin tl eder...Kafama şu takıldı , Pc'ye ve programlara bu kadar para harcayacağına ( Orjinal destekçisi olduğun için ) niye gidip 3-5 bin tl ingilizce kursuna vermiyorsun da burada her yama konusunda ona buna ergen diyip duruyorsun ? Sadece işletim sistemine o kadar para veren biri için Kurs ücreti nedir ki..Hem sen hemde çocukların böylece bu muhabbetleri yaşamamış olur dediğin gibi.... Haa Korsan İşletim sistemini indirip Crack yapmak için olan programıda Korsan winrar ile açıp birde korsan işletim sistemini güncelleyip kullanıyorsan ve bilgisayarında her programın crack'liyse oynadığın oyunlar da dahil ozaman hangi akıl ile İnsanlara Emek Hırsızı diyebilir bir insan ?

PC'de herşeyi Korsan olup da Türkçe yamaya para veriyor diye Emekçinin hakkını savunanlara da ayar oluyorum..Size göre Emek veren Türk ise EMEK HIRSIZLIĞI YAPMAYIN AYIPTIR !! Yabancıysa indir programı oyunu crackle...Oh ne güzel dünya değil mi ? Oyunları indirimden satın alıp da türkçe yamalara para vermekle bitmez.Madem Emek Hırsızlığına bu gözle bakıyorsunuz , Ozaman Bu yamayı indirdiğinizde dosyayı çıkartmak için kullanacağınız .zip programıda Orjinal olacak.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.