Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Watch Dogs'u bitirdim ama ingilizce olduğu için hikayeden hiç bir şey anlamadım. Türkçe hikayesini de bulamadım için yazıyorum hikayesini aşırı merak ediyorum bir arkadaş hikayesini baştan sona anlatabilir mi?
  • gta 5 ' oynadiktan sonra watch dogs un degerini bir kez daha anladim gta 5 i bebeler icin yapmislar resmen
  • Dün akşam Watch Dogs'un G2A.COM'daki fiyatını gördüm, 6-7 TL'lere kadar inmiş.

Watch Dogs aslında o kadar kötü bir oyun değil. GTA V'i öve öve bitiremiyor millet de, Watch Dogs'ta yapılabilecek etkinlik sayısı GTA V'e göre fazla. GTA V'in WD'ye göre basit kaçtığı da söylenebilir. GTA V şanslı bir oyun; çünkü GTA. :) Bir de insanların E3'te gösterilen grafiklerle mevcut grafiklerin arasında ciddi farkların olmasından doğan siniri var tabii.

Araba sürüşleri ve silah kullanımı daha iyi olsa, Hack sistemi de bu kadar basit olmasa, GTA V'e kafa tutabilecek bir oyun olurdu aslında.
  • Herkes oyuna önyargılı yaklaştığı için en ufak şeylere bile takılıyorlar. Gta ile fizik karşılaştırıyorlar gta 5'te uçağın üstüne otobüsle çıkıyorsun neyin fiziği bu
    Grafik düşürülmesi, geç çıkması ve optimizasyon sorunları var ama gta'nın yıllarca ulaşamayacağı hikayesi, karakterleri var. İkisini de oynuyorum WatchDogs'un yeri benim için çok ayrıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir oyun bu ? Herkes yerden yere vurmuş.

Not : Stealth sevmem.
  • Dun hepsiburadan aldim 60 liraya bekliyorum gelmesini. Mileetin dedigini uyacaksak isimiz var kardesim.

• Ben 1 kere malum yollardan bir kere de g2a dan orjinal uplay kodu alarak bitirdim çok da eğlendim hatta sonra bad blood dlc sini de aldım aynı yerden kesinlikle hakkının yendiğini düşünüyorum bu oyunun . Seri olmasını çok isterim inşallah 2. si için çok bekletmezler.
  • Hala başlamadım ben buna.Merak ediyorum ama hakkında olumlu yorum yapan kimse yok , sürekli kendini tekrar eden yan görevler var deniliyor.Benim her oyunu %100 bitirme takıntım olduğu için yan görevdir , collectibles'dır çok takılıyorum ve onlarla uğraşıyorum sırf bu yüzden oyundan sıkılıp bıraktığım çok oyun var önce bu takıntımı yenmem lazım neyse.Watch Dogs'da böylemi ?
  • Oyun güzeldir tavsiye ederim başından sonuna güzel bir kurgusu var. Arada ayak işleriyle sıksa da güzel bir oynanışı ve hikayesi var. %100 olarak bitirmedim ama bitirmeyi planlıyorum fazla kalmadı. Bunun haricinde Saints Row 4'te tamamen bitirmiştim bun da yakında bitiririm.

Oyunun ortalarında biraz yan görev ve online oynadım ama görevler biryerden sonra çok sardığı için yan görevlerin çoğunu ancak oyun bitince oynayabildim. Oyunun yan görev olarak fazla seçeneği yok olanları açıklayayım. Ben fixer contracts hariç hepsini bitirdim onları da yakında bitireceğim araya dizi, film veya başka oyunlar da girince kaldı.
    Criminal Convoy var; 3-4 araçlık içinde 1 veya 2 kişinin hedef olduğu suçlu konvoyunu belli bir noktaya gitmeden durdurman gerekiyor. Bazı durumlarda hedefleri sağ olarak durdurman gerekiyor, bazı durumlarda da ölü veya diri olması farketmiyor
    Crime Detected; telefonuna yakınında gerçekleşecek suçlarla ilgili bilgi geliyor bunları engelleyip, engellememek oyuncuya kalıyor. Suç nasıl tespit ediliyor dersen; Ctos isimli bir sistem herkesin telefonuna ulaşıyor ve şüpheli durumları tespit edebiliyor. Person of Interest dizisindeki gibi.
    Gang Hideout; Bir çetenin yerine baskın yaparak liderlerine ders vermen gerekiyor. Adamlarının ölüp ölmemesi önemli değilken liderin yaşaması gerekiyor.
    Fixer Contract; bunun 4 çeşidi var. 1.ci türde checkpoint usulüne benzer bir yarış sistemi var, 2.türde 3 tane aracı biryerden alıp biryere teslim ediyorsun. 3.türde polisten kaçıyorsun ve 4.türde hedef araca yaklaşarak wifi üzerinden önemli bilgi çalıyorsun.

Özetle tavsiye ederim G2A'dan 2 dolara almıştım fiyatı da çok uygundu şimdi 5 dolara çıkmıştır gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Oyun güzeldir tavsiye ederim başından sonuna güzel bir kurgusu var. Arada ayak işleriyle sıksa da güzel bir oynanışı ve hikayesi var. %100 olarak bitirmedim ama bitirmeyi planlıyorum fazla kalmadı. Bunun haricinde Saints Row 4'te tamamen bitirmiştim bun da yakında bitiririm.

Oyunun ortalarında biraz yan görev ve online oynadım ama görevler biryerden sonra çok sardığı için yan görevlerin çoğunu ancak oyun bitince oynayabildim. Oyunun yan görev olarak fazla seçeneği yok olanları açıklayayım. Ben fixer contracts hariç hepsini bitirdim onları da yakında bitireceğim araya dizi, film veya başka oyunlar da girince kaldı.
    Criminal Convoy var; 3-4 araçlık içinde 1 veya 2 kişinin hedef olduğu suçlu konvoyunu belli bir noktaya gitmeden durdurman gerekiyor. Bazı durumlarda hedefleri sağ olarak durdurman gerekiyor, bazı durumlarda da ölü veya diri olması farketmiyor
    Crime Detected; telefonuna yakınında gerçekleşecek suçlarla ilgili bilgi geliyor bunları engelleyip, engellememek oyuncuya kalıyor. Suç nasıl tespit ediliyor dersen; Ctos isimli bir sistem herkesin telefonuna ulaşıyor ve şüpheli durumları tespit edebiliyor. Person of Interest dizisindeki gibi.
    Gang Hideout; Bir çetenin yerine baskın yaparak liderlerine ders vermen gerekiyor. Adamlarının ölüp ölmemesi önemli değilken liderin yaşaması gerekiyor.
    Fixer Contract; bunun 4 çeşidi var. 1.ci türde checkpoint usulüne benzer bir yarış sistemi var, 2.türde 3 tane aracı biryerden alıp biryere teslim ediyorsun. 3.türde polisten kaçıyorsun ve 4.türde hedef araca yaklaşarak wifi üzerinden önemli bilgi çalıyorsun.

Özetle tavsiye ederim G2A'dan 2 dolara almıştım fiyatı da çok uygundu şimdi 5 dolara çıkmıştır gerçi.

Teşekkürler.

• Oyunu biraz oynadım.Yan görevler birbirinin aynısı ve aşırı sıkıcı.Yan görevleri yapmayacağım , hikaye ise gerçekten sürükleyici ve oyun eğlenceli.Acımasızca eleştirilmiş bence , abartıldığı kadar kötü bir tarafını göremedim.Yan görevler berbat ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.G.6

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Watch Dogs'u bitirdim ama ingilizce olduğu için hikayeden hiç bir şey anlamadım. Türkçe hikayesini de bulamadım için yazıyorum hikayesini aşırı merak ediyorum bir arkadaş hikayesini baştan sona anlatabilir mi?

Yıllar önce bizim kız kardeşimizin kızıydı sanırım tam hatırlamıyorum öldürülüyor. Biz de bunun intikamını almaya çalışıyoruz. Bu esnada başka olaylar da işin içine dahil oluyor. Clara'nın ölümü, kardeşimizin ve oğlunun kaçırılması, kaçırdığından dolayı o heriften intikam almamız. Daha bir kaç tane daha var ama genellikle intikam üzerine kurulu.
  • Oyun bence idare eder bir GTA 5 değil ama oyunun farklı bir tadı var.Oyunda çok saçma hatalar var ama onları da görmeyiverin.
  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Kötü optimizasyona,downgrade olmasına rağmen oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.Downgrade olmasaydı piyasaya çıkmış en iyi grafiğe sahip oyunlardan bir tanesi olabilirdi.Araba sürüş dinamikleri gerçekten berbat ötesi.Update ile biraz daha düzeliyor ama yinede iyi olmasına yetmiyor.Optimizasyonu ciddi derecede kötü.Oyunun gündüz grafikleri iğrenç.Bu durumu the worse grafik mod+sweet fx ile aşıp oyunu muhteşem grafiklerle oynamanızı tavsiye ederim.Hack olayları ilklerde kolay ama ilerledikçe zorlaşıyor.Telefonları,atmleri hacklemek oldukça eğlenceli.Hikayesi güzel;insan sürekli merak ediyor acaba şimdi ne olacak diye.Ancak yavaş gelişiyor.Oyunda geliştirmeler oldukça güzel olmuş.Çevre etkileşimi ile polisten kaçarken yerdeki engelleri açmak epey eğlenceli.Silah kullanımı biraz zor.Susturuculu silah ile bütün görevleri yapmak çok kolay.Oyunun hilesi diyebilirim.Yan görevler güzel.Karakterimiz de epey ciddi bir kişi.Oynamayanlar var ise oynamalarını tavsiye ederim.

Bu arada Easter GamersTv oyun kanalına çok teşekkür ediyorum.15 bölümlük bir video serisini Türkçe alt yazılı olarak paylaşmış.O videolar sayesinde hikayeyi anlayarak oynamış oldum.Geri kalan kısımlarıda az çok anlıyorsunuz.

Son
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Bunlarda bonus
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 20 Eylül 2016; 0:14:56 >

• pc'de uplay üzerinden şu anda ücretsiz olarak dağıtılıyor. oynamak isteyip oynayamayanlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

pc'de uplay üzerinden şu anda ücretsiz olarak dağıtılıyor. oynamak isteyip oynayamayanlara duyurulur.

şuan indiriyorum, online oynayabilir miyim?
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Evet.

• İndirdikten sonra preload yazıyor aynı durumda olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

pc'de uplay üzerinden şu anda ücretsiz olarak dağıtılıyor. oynamak isteyip oynayamayanlara duyurulur.
    Taa o zaman aldim iste ucretsiz Bu zamana kadar oynamadim cunku cok elestirildigini biliyordum. Oyun gercekten guzel fazlaca boklanmis bos yere. Yeni bir sey vaad etmiyor ama surus kismi haric herseyi cok guzel yapmislar. Fakat oyunun bazi yan gorevleri ve ana gorevleri arasinda mantik olarak fazlaca fark var. Oyunun hikayesi gayet ciddi iken yan gorevler de sacma sapan seyler yapmak zorunda kaliyorsun. Bu da o butunlugu ciddi havayi bozuyor.
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.