Şimdi Ara

WATCH_DOGS™ (DH ANA KONU) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
784
Cevap
12
Favori
41.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağlıycam ya bu nasıl bir oyundur ben 2 yıl falan bekleyemem abi.

O mekanikler, O yaşayan şehir.

Senaryoda kuşkusuz 10 numara olcak çünkü tema çok orjinal.Trafik ışığı ve köprüyü hackleyerek kaldırma sahnesi beni benden aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybd1220

Ağlıycam ya bu nasıl bir oyundur ben 2 yıl falan bekleyemem abi.

Senaryoda kuşkusuz 10 numara olcak çünkü tema çok orjinal. Trafik ışığı ve köprüyü hackleyerek kaldırma sahnesi beni benden aldı.

Zor Ölüm 4'ü hiç izlemedin galiba Direkt arak demiyorum; ama en azından o tema daha önce kullanıldı.
  • Oyun inanılmaz gözüküyor,zamanla çıkacağı platformlar belli olur.Gelecek nesile mi çıkacak acaba çok merak ediyorum.
  • Bu nesile cikacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Senaryoda kuşkusuz 10 numara olcak çünkü tema çok orjinal. Trafik ışığı ve köprüyü hackleyerek kaldırma sahnesi beni benden aldı.

Zor Ölüm 4'ü hiç izlemedin galiba Direkt arak demiyorum; ama en azından o tema daha önce kullanıldı.

zor ölüm 4 ü izledim. hem ben oyun endüstrisinden bahsediyorum.Filmleri işin içine katacaksak oyunların %99 una çalıntı dememiz gerekir.

Zaten bu hacking mekaniğini bu kadar akıcı bir şekilde entegre etmek zor bir iş.Tebrik etmek lazım adamları

• Hastasıyız dede.

Aman ubisoft bunu da patlatmasın, inanılmaz bir potansiyel mevcut.
  • Beyler ben telaşlandım bu vıdeoyu izlerken.

2 adet hd 6850 crossfire ve intel i5 2500k 4.8 ghz overclock ve 16gb ram bu oyunu ultra 1920 çözünürlükte kaldırırmı?Tahminlerinizi yazın ona göre 2 yıla sistem değişebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 5 Haziran 2012; 21:27:09 >
  • Xbox 360 ve PS3'te oyunun bayağı kırpılmış bir halini göreceğiz. Sağlam bir PC'si olanlar ise görsel şölenin tadını çıkaracaklar. Olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Xbox 360 ve PS3'te oyunun bayağı kırpılmış bir halini göreceğiz. Sağlam bir PC'si olanlar ise görsel şölenin tadını çıkaracaklar. Olay budur.

• Oyun inanılmaz olmus 10 numara
  • Açıkçası o videodaki kadar kaliteli göremeyeceksek bir anlamı kalmaz,umarım yeni konsollara gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Açıkçası o videodaki kadar kaliteli göremeyeceksek bir anlamı kalmaz,umarım yeni konsollara gelir

Xbox 360, PS3 ve PC'ye çıkacağı açıklandı.
  • Harika bir oyun geliyorr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

zor ölüm 4 ü izledim. hem ben oyun endüstrisinden bahsediyorum.Filmleri işin içine katacaksak oyunların %99 una çalıntı dememiz gerekir.

Zaten bu hacking mekaniğini bu kadar akıcı bir şekilde entegre etmek zor bir iş.Tebrik etmek lazım adamları

Oyun muhteşem olmuş gerçekten. Urban Chaos'tan beri bu kadar hoşuma gitmedi hiçbir open world oyun.

• Oyun dehşet olmuş, yeni konsollar gelsin artık cidden iki sene falan varsa çıkmasına böyle oyunları gösterir gösterir bizi azdırırlar
  • Oyun dehşet gözüküyor ama script gibi duran çok yer var. Ubisoft olunca ben yoğurdu üfleyerek yiyiyorum.
  • Oyunun konusunu Person of Interest dizisine benzeten tek benmiyim?
  • arkadaşlar oyunu ekran kartları performansı açısından değerlendirmek şu an için çok yanlış.eğer next-gen bir oyunsa belki de optimizasyon konusunda da bir devrim yapabilir ubisoft ve üst seviye ekran kartlarına gerek kalmayabilir.şu an ortalama bir kart olan 58xx serisi bile basit bir kart değil şimdiden sistem toplamayı düşünmek yersiz.
  • Videoyu hd izlerken bi an mouse ile kamera açısını değiştirmeye çalıştım sonra dedim napıyorum ben.
  • Yeni nesil olamaz bu bu neslin oyunu diyenler var onlar yeni nesilde ne bekliyor acaba merak ettim, daha doğrusu yeni nesil konsolların daha ilk oyunlarında bunun kaç katı grafik sunulacağını mı düşünüyor herhalde sonlarda da CGI bekliyorlar.Üstelik 720p 1080p Native 480p'den geçiş kadar fark etmez.2560x1440 Native 30 FPS oynatmaları oldukça zor gözüküyor bana kalırsa şuan.Watch Dogs gayette çıkış oyunu olabilir şu anda yeni nesil bir konsolun ama olmayacak ne yazık ki görünüşe göre.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.