Şimdi Ara

Watch Dogs: Legion’ın RTX 3090’ı dize getirdiği test sonuçları yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür animasyon hataları her oyunda var, aşırı acımasız davranmışsınız, ayrıca meselenin özü gözden uzaklaştırılmış sanki. :) Özellikle bazı forum gönülllüsü şahsiyetler bu tür dramaları ilgi çekmek için özellikle başlatıyorlar.

• Arkadaşlar Ubisoft oyunları sistemi zorluyorsa sonraki yeni nesil oyunlar daha yüksek sistem isteyecek demektir. 2013 yılında Watch Dogs 3gb vram kullanınca herkes sövmüştü şimdi 8gb standart hale geldi. Gelecekte de yeni nesil oyunlar uçar gider

• Balon oyun balon haber balon...

• Güncel RTX modellerin incelemeleri günümüz oyunlarına göre biri 4k böyle uçuyor biri 2k böyle kaçıyor. Peki 2021 yılındaki oyunlar? 2022 de bu kartlar zamanıda vaadettiği sistem ayarlarını oynatamayacaklar. Çünkü teknoloji bu kadar acımasız. 2022 de RTX 4000 serisi çıkar. Onuda uçururlar kaçırırlar. Sonra bu döngü yıllarca sürer gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AribyAriana -- 28 Ekim 2020; 14:31:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda bazı sıkıntılar olabilir, mesela high ayarlarda testteki rtx2000 gpu düzgün ölçeklenemiyor gibi görünüyor, bu durumda grafik ayarları ile alakalı bazı sıkıntıları olabileceğini gösteriyor olabilir.

• Berbat bir oyun kart yanında beleş vermese hesaba eklemezdim.

• Ubisoft kardeş oyun yapamazsın, optimizasyon yapamazsın, hikaye yazamazsın ne bok yaparsın ya.

Bana bi anlat.Ne işe yararsın sen anlamadım ?

EA'ya altın kaka ödülü veriyorlardı birde.EA bunların yanında sütten çıkmış ak kaşık kalır be.

Ulan siz bu oyunları ertelediniz birde 4-5 ay.4-5 içinde ne bok yediniz be ?

Kim bilir ertelenmese oyunun optimizasyonu nolacaktı ?

2 tane 3090'la falan oynayacaktı heralde senin boktan oyununu.

Reziller sizi.

Umarım battığınız günü görürüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.