Şimdi Ara

Watch Dogs PS3 Framerate *.*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Watch dogs'u duyurulduğundan beri bekliyorum. Merak ettiğim , acaba PS3 için GTA 5 te olduğu gibi framerate drop olacak mı ? GTA 5 bende smooth diyen arkadaşlara saygı duyarım başka yerlerdede bende smooth diyenleri çok gördüm. Ama buda bir gerçek Framerate. Belki uzun yıllar bilgisayar kullandığım için sanki bana kasıyormuş gibi gelmişte olabilir. Alışık değilim pek konsola. Neyse konumuza dönelim. PS3 için framerate nasıl olacak konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Ön sipariş vermeli miyim? Beklemeli miyim ? Şimdiden teşekkürler.

• Bazoski B kullanıcısına yanıt
    Bence biraz bekle ön siparişi psn den vericeksen oyun çıkmadan 2 gün önceye kadar verebiliyorsun galiba
  • udolu1905 kullanıcısına yanıt
    İnsanın hevesi kırılıyor ya :) Hele özellikle gündüz vakti şehirdeyken gölgeler çok olduğunda veya helikopter sürerken falan baya düşüyor. Çocukluğumdan beri her oyununu defalarca oynayıp bitirdiğim bi oyun olmasına rağmen bitirip rafa kaldırttı kendini bu droplar yüzünden. Ucuzda değil yani oyun. Hayırlısı ya bakalım artık en kötü bekleriz bi çıksın denensin izleriz framerate test leri bakarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.