Şimdi Ara

WATCH DOGS PS4 FPS DÜŞME SORUNU (PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 e gelen son güncellemeden sonra oyun özellikle online modlara girdiğimde arada bir 20 FPSlere kadar düşüyor oyunu kapatmam gerekiyor aynı sorunu yaşayan var mı? Bu arada tomb raider da oynuyorum onda hiçbir sorun yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yaşadım aynı sorunu bir kaç kere ama kapatmadım, kendisi düzeldi.

Yabancı forumlarda da aynı durumdan şikayetçi insanlar.
  • Bende sadece görev tamamlamdıktan sonra xpler filan gelirken aşırı fps düşüşü oluyor onun dışında bu soruna pek rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de görev bitince oluyor genelde, bir sefer de online oynamak istedim, başkasının oyununa katılırken baya bir düştü fps oyun takıla takıla çalıştı 10 saniye kadar sonra düzeldi. Hatta adamı hackledim ama ölüyordum heyecandan. Keşke kaydedebilseydim o anları, bir kulubenin çevresinde döndük durduk, adam çok acemiymiş, bir türlü anlayamadı benim de onun tam zıttı yönde döndüğümü
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    tam kemal sunal filmi çekmişsiniz
  • Bende de online da problem oldu 20 fps görsem ne ala saniyede bir kare falan gördüm ama options tuşuna basınca oyun arkada hızlı donmeye devam ediyor anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Hayret nasil oldu ? Cok iyi cihazdi canim 1080p ve 60 fps oynatiyordu her seyi.

Çok iyi cihaz zaten oyun cihazın gücünü kullanamamış

Xbox olsa anlayacagiz da Playstation bu, nasil olur ? Zamaninda buyuk isler yaptilar, PSN'de hacklendi butun Playstation kullanicilari gik cikarmadi. Playstation 4'da online ucretsiz olacak dediler ama PSN plus old ve oduyorsunuz para. Hani odemeyecektiniz ? Xbox'a bir de yilda 60 bucks mi verecegim ? Hakssiz yere butun videogame website ve magazine'leri PS4'u ovup, Xbox'i yerine dibine gecirdi bundan entilenip herkes Xbox'a dandik dedi. Neyse, Playstation bu halleder. Zamaninda Bluray'i vardi ve hep ustun simdi de cozunurlukte ustun 200 p daha ustun oynatiyor bence buna sevinmelisiniz 20 fps olsa da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik olarak oyun rezalet herkes şikayetçi.

Sürekli olarak düşmüyorsa FPS fazla dert etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Benim de görev bitince oluyor genelde, bir sefer de online oynamak istedim, başkasının oyununa katılırken baya bir düştü fps oyun takıla takıla çalıştı 10 saniye kadar sonra düzeldi. Hatta adamı hackledim ama ölüyordum heyecandan. Keşke kaydedebilseydim o anları, bir kulubenin çevresinde döndük durduk, adam çok acemiymiş, bir türlü anlayamadı benim de onun tam zıttı yönde döndüğümü

Hocam oyunun en zevkli bölümü kesinle Online Hacking olmuş cidden zevkli :D Yani şöyle söyleyeyim daha önce 2 kere hacklendim ondan sonra hiç hacklenmedim 40 kişi falan hacklemişimdir işin püf noktası ya ara sokaklara gireceksiniz ya dükkanlara yada Tren olan bir yerdeyseniz direk yukarı çıkıp kurbanın trenin içine girmesini sağlayın sonrasında Treni hareket ettirin güle güle birdaha hayatta geri gelemez o gelene kadar hackleme işlemini çoktan yapmış oluyorsunu

• Aynı konudan var zaten hem de bugün açıldı biraz araştıralım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Aynı konudan var zaten hem de bugün açıldı biraz araştıralım.

Merhaba, ben de kaçırmışım sanırım, diğer konunun linkini verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Aynı konudan var zaten hem de bugün açıldı biraz araştıralım.

Merhaba, ben de kaçırmışım sanırım, diğer konunun linkini verebilir misiniz?

Baktım ama diğer konuyu silmişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.