Şimdi Ara

Watch dogs takılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde büyük bir hevesle pc me watch dogs u indirdim fakat inanılmaz gıcık veren bir sorunla karşı karşıya kaldım laptopumun donanımı oyunu kaldıracak derecede fakat en düşük grafiklerde bile inanılmaz derecede takılmalar yaşıyorum özelliklede araba sürerken bunun sorunu nedir lütfen birisi açıklasın update 2 yide yaptım hala aynı takılma sorunu var lütfen yardımcı olun

• aynı sorun bendede var aslında youtube'da videoları izliyorum benim sistemle adamlar cok akıcı oynuyorlar bende takılmalar oluyor anlamış değilim
  • Çıldırmamak elde değil
  • Oyun özürlü beyler rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

Oyun özürlü beyler rahat olun

ya acayip moral bozuo o kadar para harcıyosun sistemini diziyosun tüm ekran kartı driverlarına dikkat ediosun bi oyun gelio hepsini boşa çıkarıo insanın moralini yerlebir edio kardeş.

Herkesmi aynı sorunu alıo peki ? yoksa bizdemi bi hata var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffidan264

quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

Oyun özürlü beyler rahat olun

ya acayip moral bozuo o kadar para harcıyosun sistemini diziyosun tüm ekran kartı driverlarına dikkat ediosun bi oyun gelio hepsini boşa çıkarıo insanın moralini yerlebir edio kardeş.

Herkesmi aynı sorunu alıo peki ? yoksa bizdemi bi hata var ?

Bende dahil bir çok kullanıcı aynı sorundan muzdarip.Optimizasyon gereksiz diyen bir şirketin oyunundan ne beklersinki ?
  • Bende niye oyun sorunsuz yağ gibi akıyor acaba :O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede sadece araba kullanırken oluyorr yeni yerler yüklenirken takılmalar oluşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bende niye oyun sorunsuz yağ gibi akıyor acaba :O

Ekran kartı modelin nedir?
  • nvidia gt 650m 2gb
  • Burn~ kullanıcısına yanıt
    gtx765m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.