Şimdi Ara

Watch Dogs Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giriş BSC bende bıraktığı kötü durumu aldı götürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wipau

alın işte fanboylar sonunda muradınıza erdiniz. oyun zaten kısacık hemen bitti siz daha incelemeye bakıp almayı düşünüyosanız almayın.. <br><br>sürekli yorum olarak yazanlara diyorum artık nerenize koyacaksınız inceleme videosunu bakalım....<br><br>dipnot: verilen eksi oyların tamamı watchdogs fanboylardan gelmektedir..

önce millete laf sok sonra altına not geç. :) kurtarmaz abicim, senin gibi seviyesiz birisini böyle bir not bile kurtarmaz.

incelemeye gelince beklediğimden iyi olmuş. ama bu onun 1 ay kadar geciktiği gerçeğini değiştirmez. videodaki bazı noktalar incelemenin yeni yapıldığını da çağrıştırmıyor değil.

ön inceleme tavrınızdan sonra bizde ön yargılı yaklaştık burada hatalı olduğumuzu kabul etmemiz gerekiyor. ancak doğru olduğuna inanmamızı sağlayan ciddi gerekçelerimiz vardı. mesut ile sizin oyunun çıkmasından 5 dakika sonra gta 5' ile yan yana koyup oyunu yerden yere vurmanız en büyük gerekçe olmuştu.

sonuç olarak bu videoyla siz de rahatladınız, biz de rahatladık. yayınlanan programlarla ilgili problem de çözülürse her şey daha güzel olacak.

• Reizlerin reizini heklediler

[sizer=red]Watch Dogs Video İnceleme[sizer=red]Watch Dogs Video İnceleme[sizer=red]Watch Dogs Video İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 23 Haziran 2014; 20:04:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YILIN BALONU. En sıkıcı open world oyun watch dogs ve Aydın'ın macerasıdır.
  • Biraz geç oldu ama gerçekten farklı ve etkileyici bir inceleme olmuş, zevkle izledim. Özellikle giriş bölümü harikaydı... (Sercan)
  • Zahmet olmuş Biraz daha bekleseydiniz Watch Dogs 2 incelemesi ile beraber yayınlardınız.
  • YA BEYLER ÇILDIRACAĞIM YA BİRİ BANA AÇIKLASIN.BSC YOUTUB TA KAPAK FOTOĞRAFINA HAFTALIK PROGRAM KOYMAMIŞ MI E NEDEN WATCH DOGS GELMEDİ İNCELME DE GELMEDİ.BEN ANLAMADIM BUNU

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun baş karakterine herşeyi öğreten adam:
    [sizer=red]Watch Dogs Video İnceleme
  • Bsc yine farkını koyarak en iyi incelmeye imza atıyor.Gta V den sonra en yaratıcı inceleme olmuş :) Hacklenmese bsc incelemeyi göreceğimiz yok :):):

• Artık herkes oyunun abartıldığının farkında(gelsin eksiler:))inceleme çok güzel olmuş ah ah bana eski incelemeleri anımsattı...

• quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt

Çok başarılı montaj, kurgu ve anlatım. Baştaki kısa film niteliğindeki girişten söz etmiyorum bile. Görsel efekt konusundaki farkınızı yine konuşturmuş ve taktir edilesi bir video çıkarmışsınız yine ortaya... Emeği geçen herkese teşekkürler, başarılar.

Donanımhaberde yapılan ödüllü yarışmalara katılmalarına izin verseler bütün ödülleri alırlar :D

• giriş efsane olmuş :D

• 10 numara inceleme olmuş :) Revize edilmeden önceki halini de merak etmiyor değilim. :)

• tee allahım yaa
  • Takip
  • [sizer=red]Watch Dogs Video İnceleme

... tadında bir inceleme ile cevap gelir.
  • Talha abi Bankamatik'e değil Bağımsız'da oylamayı kaybettiğine sinirlenmiş.

Ayrıca kaç aydır bu adamlara demediğini bırakmayan "bazı" üyeler....Bu adamlar "Sadece puan verip bırakmayalım, izlenecek de bişey olsun." diye uğraşıyorlar. Her gecikmede de adamları çarmıha germeye gerek yok.

• İnceleme güzel olmuş ama oyun...Bir GTA V değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Gta 5 akar
    Gelsin eksiler

Hepimiz, herkes, tüm dünya GTA 5 bekliyor hocam ne eksisi?
  • sonu güzel olmuş incelemede 10 numara olmuş talha abinin atm ye sövmeside güzel olmuş :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.