Şimdi Ara

Watch Dogs Video İnceleme (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş süper olmuş.
  • 160 yorum olmuş demekki millet sırf yorum yapmak için istiyormuş bu oyunun incelemesini asdfadfasdf

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin inceleme değil gta - watch dogs karşılaştırması olmuş

• Öncelikle belirtmeliyim ki Gökhan ın Aiden hakkındaki görüşlerine hiç katılmıyorum, Aiden çok karizmatik bir karakterdi. Ama oyunun çok sıradan olduğu bir gerçek, oyunu bitirdikten sonra pek oynayasım gelmedi ve artık bıraktım. Fizik konusunda ise eksiklik olduğu apaçık ortada ama çok da abartmaya gerek yok bence. Uzun lafın kısası oyun idare eder ama çok fazla oynatamıyo kendini.
  • Bütün video incelemeleri böyle görmek isteriz

Oyun güzel ama yinede Gta V akar
  • İnceleme oyunun kendisinden daha güzel olmuş. Tebrikler BSC
  • Abi kesinlikle haklısın Aiden konusunda,bir karakter bu kadar sıradan ve yavan görünebilir.Cool olmaya çalışan salak ergenler vardır ya,aynen o hesap.

• 3:27'de başlayan müziğin adı nedir? Aradım bir türlü bulamadım

@razzraziel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

3:27'de başlayan müziğin adı nedir? Aradım bir türlü bulamadım<br> <br> @razzraziel

Bende bulamadım, bilen varsa yazsın lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

polisten kaçmak çok zor ya, sanki belirli bir süre kaçınca sana git diye izin veriyorlarmış gibi, benim en beğenmediğim yanı bu oldu

Aynen öyle. Belli bir süre sonra ne halin varsa gör diyor polisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Elsa<br><br>3:27'de başlayan müziğin adı nedir? Aradım bir türlü bulamadım<br> <br> @razzraziel</blockquote><br><br>Bende bulamadım, bilen varsa yazsın lütfen :)

Aynen müziği bilen kime yokmu ?? :S

• en iyi incelemeniz GTA 5 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Elsa<br><br>3:27'de başlayan müziğin adı nedir? Aradım bir türlü bulamadım<br> <br> @razzraziel</blockquote><br><br>Bende bulamadım, bilen varsa yazsın lütfen :)</blockquote><br><br>Aynen müziği bilen kime yokmu ?? :S

Gükhan abi sen bari bi el at, bulamadık müziği :)
  • dosya adı yanlş
    watchdogs_inc2.mp4
    olacaktı :)

• Güzel inceleme olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajnapor -- 11 Ağustos 2014; 11:41:55 >
  • İyide bu oyun gta tarzı değil ki.sürekli gta ile karşılaştırıp durmuşsunuz.gta 5 pc ye çıkınca gelecek yorumları görür gibiyim "sonunda geldi.Artık watch dogs çöpünü oynamak zorunda değiliz" gibi salak saçma yorumlar.bu oyunun bu kadar eleştirilmesinin en büyük sebebi bence insanların gta 5 tarzı bir open world oyun beklemesiydi ama aslında oyun gta ya rakip olsun diye sunulmadı bize.atmosfer,oynanış ve senaryosuyla çok farklı yapıda olduklarını anlayabilirsiniz.
    incelemeye gelirsek gökhan'ın senaryo görevlerine değinmemesi pek bir ayıp olmuş.direk dalmış efenim insanlar tek kurşunda ölüyor,yada efenim yumruk atamıyoruz.BU OYUN GTA DEĞİL SAYIN BSC EKİBİ ANLAYIN ARTIK !!!!!!!!!!.BU OYUNU OYNAYACAKSANIZ BEKLENTİNİZ CYBERPUNK BİR ATMOSFER OLACAK GTA VARİMSİ BİRŞEY DEĞİL !!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.