Şimdi Ara

Watchmen (2009) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
16.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de indireyim bari DC versiyonu falan beklemiycem ne de olsa watchmen hayranı değilim.Wiki sunumlarıda güzel oluyor boyut olarak ta yeterli 8gb.
  • Watchmen.BluRay.720p.x264.DTS-WiKi gelmiş ya ne güzel yarın gece seyrederim artık...
  •  Watchmen (2009)
     Watchmen (2009)
     Watchmen (2009)
     Watchmen (2009)
     Watchmen (2009)

Bluray ekran görüntüleri.

• filmi açıkçası beğenmedim.sincity havasından biraz etkilenmiş ama onuda becerememiş.bazı karakterleri tanıtırken bazılarını atlamış.saçma sapan kostümler.senaryo vasat.anlamsız bir film bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

filmi açıkçası beğenmedim.sincity havasından biraz etkilenmiş ama onuda becerememiş.bazı karakterleri tanıtırken bazılarını atlamış.saçma sapan kostümler.senaryo vasat.anlamsız bir film bence.

Bildiğimiz çok kahramanlı bir film sunmamış gibi
    Sadece o devin etrafında dönüyor. Bir Rakibi yok kötü adam yok

Yenilikçi fakat bencede Vasat ve Anlamsız.

Edit:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 8 Temmuz 2009; 0:11:11 >
  • Dün izledim güzel filmdi.İkinci yarıda sürekli , bi an hiç konuya devam etmicekler sandım.
  • Arkadaşlar çizgi roman kültürü olmayanlar veya bir filmden salt aksiyon bekleyenler hiç BULAŞMASIN!

Onun dışında çok kaliteli bir filmdi, Rorschach adamım benim, hayatımda tanıdığım en karizma süper kahraman. Wolverine'ye bile takar o derece.. Güç olarak demiyorum karizma olarak.
  • Director's Cut Bluray'i de çıktı
  • Prodji ripi de çıkmış, indirsem mi acaba?
    süresi çok uzun geldi bana. izlerken sıkılırım gibi geliyor.
  • Watchmen.DC.720p.Bluray.x264-CBGB
  • quote:

Orjinalden alıntı: Photoshop ®

Prodji ripi de çıkmış, indirsem mi acaba?
    süresi çok uzun geldi bana. izlerken sıkılırım gibi geliyor.

Ben sıkıldım film güzeldi ama süre çok uzundu açtım death note den bir bölüm izledim sonra devam ettim.
  • Sonunda izledim, uyarlama olarak çok iyi olmuş.Hep bir kitabın veya Çizgi romanın kötü uyarlamasından bahsedilir çoğu uyarlama filmde, Watchmen'de böyle bir şey söz konusu değil çünkü çok iyi uyarlanmış beyazperdeye.

Ben Grafik romanını okuyan biri olarak oldukça beğendim, beklediğim gibiydi. 8,5/10
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Sonunda izledim, uyarlama olarak çok iyi olmuş.Hep bir kitabın veya Çizgi romanın kötü uyarlamasından bahsedilir çoğu uyarlama filmde, Watchmen'de böyle bir şey söz konusu değil çünkü çok iyi uyarlanmış beyazperdeye.

Ben Grafik romanını okuyan biri olarak oldukça beğendim, beklediğim gibiydi. 8,5/10

Hangisini izledin? Normal sunum mu Director's Cut mı? Ben şu anda Watchmen.2009.Director's.Cut.DVDRip.AC3.XviD-LTRG bunu buldum çekiyorum. Gerçi liste kabarık 1 haftaya ancak iner.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Sonunda izledim, uyarlama olarak çok iyi olmuş.Hep bir kitabın veya Çizgi romanın kötü uyarlamasından bahsedilir çoğu uyarlama filmde, Watchmen'de böyle bir şey söz konusu değil çünkü çok iyi uyarlanmış beyazperdeye.

Hangisini izledin? Normal sunum mu Director's Cut mı? Ben şu anda Watchmen.2009.Director's.Cut.DVDRip.AC3.XviD-LTRG bunu buldum çekiyorum. Gerçi liste kabarık 1 haftaya ancak iner.

Normali izledim, bugün de DC'ye bakıcam.

• Aksiyon bekleyenler boşuna izlemesin.
    Çizgi roman uyarlaması olarak çok güzel olmuş , klasik süper kahraman filmi değil.Dr. Manhattan dışında süper gücü olan birisi yok zaten.Özellikle Rorschach karakteri süper , Rorschach's journal demesi yok mu

Klasik süper kahraman filmi olmadığı zaten filmin sonunda daha iyi anlaşılıyor.Eğer öyle olsaydı kahramanlarımız patlamaya engel olup milyonlarca insanın hayatını kurtarmışlardı.Ama olmadı o kadar insanı feda edip üzerine barışı inşa ettiler.
  • Arkadaşlar burada warez muhabbetinden başak birşey yapılmaz mı? Yoksa sinema bölümü yerine başka bir yere mi geldim ben
  • Filim koca bir sifir... muzikler disinda hicbirseyi begenmedim 1/10
  • sizce Watchmen Directors Cut 2009 BRRip XviD AC3-ViSiON nasıl

Watchmen (2009)

Watchmen (2009)

prodji'nin dc'sini beklemeye gerek var mı?
  • Çok enteresan, kendi tarzı olan, alışılmadık, güzel bir filmdi.. Sonunda verilen msjdan etkilendim.. Ayrıca sonu başında yada ortalarında anlaşılan filmlerden değil o yüzden dahada sevdim... Uzun bir film olmasına rağmen hiç sıkmadı beni..
    10/9 notum...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.