Bildirim
Watchmen (2009) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlığı yeni gördüm :) dandik bir filme benziyor
Düzeltme:Fikrimi değiştirdim güzel olacağa benziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Şubat 2009; 1:56:15 > -
Değisik bir film olacak ayrıca cizgi-roman uyarlamalarına alısmakta fayda var.Amerikan sinemasındaki senaryo kısırlıgı devam ettiği sürece bu yapımlarla çok karsılasacagız insallah güzel uyarlarlar -
DC comic: Konu tamamdir.
WB ve Legendary pictures: Goruntu efekleri tamamdir.
Paramount: Produksuyon tamadir.
Egerki konu iyi islenir ve oyuncular rollerini hakki ile oynarsa en iyi cizgi roman uyarlamarindan biri olucaktir.
Ama her halikerde WB ve Legendary Pic. sayesinde gorsel bir ziyafet yasiyacagimiz kesin.
hic yoktan 6/10 aldi benden simdiden
egerki yonetmenlik ve oyunculuk iyi olursa 10/10 bir film bizi bekliyor. -
Konusu ilgi çekici fragmanda güzeldi.Sinemada keyifle seyrediceğimiz bir film olucağını sanıyorum. -
Süper kahramanı çocukluktan itibaren tanımıyorsam güzel gelmiyo bu tür filmler bana -
Süper kahramanlı filmleri bence en güzel marvel yapıyo. Film bence fos -
Justice League diye bi' çizgi film var,onun film uyarlaması yapıldı mı?(JL'nin konusu bütün kahramanlar bir araya gelip bi' takım kurup kötüleri dağıtıyorlar.Superman-Batman'in aynı alanda yer aldığını düşünsenize) -
quote:
Orjinalden alıntı: Lordmaster
Süper kahramanlı filmleri bence en güzel marvel yapıyo. Film bence fos
DC comic (WB ve Legendary Pic): Batman Begins ve The Dark Knight
DC comic (WB ve Legendary Pic): Watchmen
Marvel`in bazi fimleri iyi bazilari rezalet (Punisher)
Ama DC comic genelde iyi, rezalet isler yapmiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Justice League diye bi' çizgi film var,onun film uyarlaması yapıldı mı?(JL'nin konusu bütün kahramanlar bir araya gelip bi' takım kurup kötüleri dağıtıyorlar.Superman-Batman'in aynı alanda yer aldığını düşünsenize)
Batman nedir ya
Superman dedigin sahsiyet isin sacan, olmeyen bir varlik, batman alti ustu insan yani.
Superman-Hulk-Spiderman felan olsa neyse.
Batman is yapmaz
-
Türkçe Afiş
-
Fragman müthiş.....
http://www.traileraddict.com/trailer/watchmen/international-trailer -
bu ne abi? paramount, warner, legandary, dc comics kaç firma seferber oluyor bu filmi çekmek için -
bence güzel filme benziyor -
Karakterler ve oynayan oyuncular hakkında detaylı bilgilerin verildiği 4dklık yeni bir Video yayınlandı. -
Final posteri yayınlandı.
-
Puroyu yaktığı alete bak. -
doğum günümde giriyor vizyona. warner kardeşlerin hediyesi olsun bana -
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Justice League diye bi' çizgi film var,onun film uyarlaması yapıldı mı?(JL'nin konusu bütün kahramanlar bir araya gelip bi' takım kurup kötüleri dağıtıyorlar.Superman-Batman'in aynı alanda yer aldığını düşünsenize)
Batman nedir ya
Superman dedigin sahsiyet isin sacan, olmeyen bir varlik, batman alti ustu insan yani.
Superman-Hulk-Spiderman felan olsa neyse.
Batman is yapmaz
Batman onları parasıyla ,karizmasıyla döver
-
Bu ne lan? Rus Salatası gibi olmuş. Zilyon tane kahramanı tek filme sıkıştırmak alışkanlık yaptı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X