Şimdi Ara

Watchmen (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
16.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı yeni gördüm :) dandik bir filme benziyor

Düzeltme:Fikrimi değiştirdim güzel olacağa benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Şubat 2009; 1:56:15 >
  • Değisik bir film olacak ayrıca cizgi-roman uyarlamalarına alısmakta fayda var.Amerikan sinemasındaki senaryo kısırlıgı devam ettiği sürece bu yapımlarla çok karsılasacagız insallah güzel uyarlarlar
  • DC comic: Konu tamamdir.
    WB ve Legendary pictures: Goruntu efekleri tamamdir.
    Paramount: Produksuyon tamadir.

Egerki konu iyi islenir ve oyuncular rollerini hakki ile oynarsa en iyi cizgi roman uyarlamarindan biri olucaktir.
    Ama her halikerde WB ve Legendary Pic. sayesinde gorsel bir ziyafet yasiyacagimiz kesin.

hic yoktan 6/10 aldi benden simdiden
    egerki yonetmenlik ve oyunculuk iyi olursa 10/10 bir film bizi bekliyor.
  • Konusu ilgi çekici fragmanda güzeldi.Sinemada keyifle seyrediceğimiz bir film olucağını sanıyorum.
  • Süper kahramanı çocukluktan itibaren tanımıyorsam güzel gelmiyo bu tür filmler bana
  • Süper kahramanlı filmleri bence en güzel marvel yapıyo. Film bence fos
  • Justice League diye bi' çizgi film var,onun film uyarlaması yapıldı mı?(JL'nin konusu bütün kahramanlar bir araya gelip bi' takım kurup kötüleri dağıtıyorlar.Superman-Batman'in aynı alanda yer aldığını düşünsenize)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lordmaster

Süper kahramanlı filmleri bence en güzel marvel yapıyo. Film bence fos

DC comic (WB ve Legendary Pic): Batman Begins ve The Dark Knight
    DC comic (WB ve Legendary Pic): Watchmen

Marvel`in bazi fimleri iyi bazilari rezalet (Punisher)
    Ama DC comic genelde iyi, rezalet isler yapmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Justice League diye bi' çizgi film var,onun film uyarlaması yapıldı mı?(JL'nin konusu bütün kahramanlar bir araya gelip bi' takım kurup kötüleri dağıtıyorlar.Superman-Batman'in aynı alanda yer aldığını düşünsenize)

Batman nedir ya

Superman dedigin sahsiyet isin sacan, olmeyen bir varlik, batman alti ustu insan yani.
    Superman-Hulk-Spiderman felan olsa neyse.

Batman is yapmaz

• Türkçe Afiş

Watchmen (2009)
  • bu ne abi? paramount, warner, legandary, dc comics kaç firma seferber oluyor bu filmi çekmek için
  • bence güzel filme benziyor
  • Karakterler ve oynayan oyuncular hakkında detaylı bilgilerin verildiği 4dklık yeni bir Video yayınlandı.
  • Final posteri yayınlandı.

Watchmen (2009)
  • Puroyu yaktığı alete bak.
  • doğum günümde giriyor vizyona. warner kardeşlerin hediyesi olsun bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Justice League diye bi' çizgi film var,onun film uyarlaması yapıldı mı?(JL'nin konusu bütün kahramanlar bir araya gelip bi' takım kurup kötüleri dağıtıyorlar.Superman-Batman'in aynı alanda yer aldığını düşünsenize)

Batman nedir ya

Superman dedigin sahsiyet isin sacan, olmeyen bir varlik, batman alti ustu insan yani.
    Superman-Hulk-Spiderman felan olsa neyse.

Batman is yapmaz

Batman onları parasıyla ,karizmasıyla döver

• Bu ne lan? Rus Salatası gibi olmuş. Zilyon tane kahramanı tek filme sıkıştırmak alışkanlık yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.