Şimdi Ara

Watchmen : The End İs Nigh'ı nerden temin edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Watchmen'ın oyununu CD şeklinde nasıl alabilirim.İstanbulda satan yer bileniniz varsa PM'den söliyebilirmi ? Bi sorum var bide.Amerikadan gelme Blu-ray filmler PAL makinada çalışır mı ? (Konumuzla alakkası Watchmen : The End Is Nigh Full Expirence die bi paketi satılıyor ama sadece NTSC'si var özel yani ve içinde Film'de var Blu-ray)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thriz01 -- 29 Kasım 2009; 20:46:35 >

• Oyunlarda region problemi olmaz bildiğim kadarıyla.Filmlerde de olduğunu sanmıyorum.Watchmenin oyununu ise 2.el olarak bulabilirsin.Forumdaki üst konuda pr. store var.Belki orası sıfır satıyordur bilemem.
  • Tamam saol kardeşim.Eğer filmlerde bölge ayrımı olmuyorsa özel edition'u isticemde emin olmak için sorim dedim
  • Ne demek.Her zaman
  • Filmlerde bölge sorunu olur. Pal ps3'te sadece pal filmleri oynatabilirsiniz.
  • filmlerin çoğunda region kilidi oluyor ve sorun olur tahminim
  • http://bluray.liesinc.net/

bu siteyi sık kullanılanlara ekle. bütün bluray filmlerin listesi var. bölge kilidi olmayan filmleri (yeşil renkli olanları) pal makinanda izlersin

mesela watchmen in hiçbir sürümünde bölge kilidi yok. sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 30 Kasım 2009; 0:13:37 >
  • Ohhh saol dostum o özel editionu isticem o zaman
  • Artık çoğu film 3 bölgeye de uyummlu üretiliyor.
    Kardeş senin special edition kaç para ve türkçe altyazı varmı filmde ?
  • Storda satılan watchmen oyunlarını istersen bana ulaşman yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.