Şimdi Ara

##Water Block Yaptım. (EDİT 4) Rekor Resimi Geldi. New Prototype Sketch. 16/10/13 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dicee

quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

sana bi fikir vereyim belki düşünürsün aydınlatma yapıcaksan led için dört köşesini oyup ferklı renklerde led yada tek renk bence beyaz yada mavi led takabilirsin.

Hocam yakın zamanda ne kadar sağlıklı olur bilinmez ama athlon 2 x2 işlemcisi ile bi test yapmayı düşünüyorum. Blokda 1-2 değişiklik yapıcam ve tabikide led de eklicem. Tadilata başlayacağım zaman SS lerle desteklicem konuyu.

Islemci yaniyormus sicakliktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyaw1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

sana bi fikir vereyim belki düşünürsün aydınlatma yapıcaksan led için dört köşesini oyup ferklı renklerde led yada tek renk bence beyaz yada mavi led takabilirsin.

Hocam yakın zamanda ne kadar sağlıklı olur bilinmez ama athlon 2 x2 işlemcisi ile bi test yapmayı düşünüyorum. Blokda 1-2 değişiklik yapıcam ve tabikide led de eklicem. Tadilata başlayacağım zaman SS lerle desteklicem konuyu.

Islemci yaniyormus sicakliktan

Olur mu olur.

• Hocam süper çalışma. Ancak frezede testere yerine 0.80 parmak freze ile işleseydiniz daha tatlı olurdu. Size bir tavsiye madem sanayidesiniz, bakırı nikel kaplatın. Daha profesyonel görününür. TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz000

Hocam süper çalışma. Ancak frezede testere yerine 0.80 parmak freze ile işleseydiniz daha tatlı olurdu. Size bir tavsiye madem sanayidesiniz, bakırı nikel kaplatın. Daha profesyonel görününür. TAKİP

Hocam 0.80 parmak için yaklaşık 12-13 bin devir lazım. Bizim atelyedeki freze tezgahı maksimum 3000 devir atıyor yani parmak freze ile işlemek biraz sakat. He işlenir işlenmez değil ama nasıl işlenir. Frezenin ucuna bir aparat ile dremel monte edilir ve bakıra 0.05 paso ile yavaş yavaş işlenir. Buda yaklaşık 2 gün sürer.
  • güzel çalışma tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcsr

güzel çalışma tebrikler

Teşekkürler.
  • Beyler bir sorum var. Bakıra nikel kaplatsam veya tek kat vernik atsam soğutma performansına etki eder mi. ?
  • quote:

Beyler bir sorum var. Bakıra nikel kaplatsam veya tek kat vernik atsam soğutma performansına etki eder mi. ?

Zaten ureticilerde nikel kaplatiyor kaplat kaplat
  • quote:

quote:

Beyler bir sorum var. Bakıra nikel kaplatsam veya tek kat vernik atsam soğutma performansına etki eder mi. ?

Resimler yolda

• quote:

quote:

quote:

Resimler yolda

I have been waiting

• quote:

quote:

quote:

Resimler yolda

Hocam aylar oldu sistem hala yokmu? Nikel ne oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nikelle daha parlak olur daha parlak daha iyi ısı dağılımı demektir

birde bakır kısmın üst suyun dolaşacağı uçlar kare ve küt onları nekadar sivriltirseniz ısıyı suya daha etkin şekilde taşıyacaktır

işçilik çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

quote:

quote:

Resimler yolda

Hocam aylar oldu sistem hala yokmu? Nikel ne oldu

Hocam sistem işi uzadıkça uzuyor maddi sorunlar yüzünden ekime kadar falan uzayacak gibi sistemi almam. Bloğa gelince arka balkonda 5 litrelik damacanadaki suyun içinde bekliyor bayadır. Aklımda yeni tasarımlar var full yuvarlak tasarım ve ayriyeten su tankı tasarımlarım falan çizimleri duruyor hepsinin. Blok işinden sonra Bilgisayar masası projem var l3p d3sk projesindeki masanın biraz daha ufağını allah nasip ederse yapıcam. Yani sonuç biraz daha zaman ve para lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: satvetc

nikelle daha parlak olur daha parlak daha iyi ısı dağılımı demektir

birde bakır kısmın üst suyun dolaşacağı uçlar kare ve küt onları nekadar sivriltirseniz ısıyı suya daha etkin şekilde taşıyacaktır

işçilik çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Hocam amacım bu blokları kare şekli yerine yuvarlak yapmak hem daha az işçilik hem daha az zaman anlamı için 1-2 render alayım(bi kaç gün sürer render almak)ss leri koyarım buraya ona göre yorum yaparız.

Sözleriniz için teşekkür ederim.

• birkaç gün sürer derken atolyeyimi render alıyorsun yoksa 0 dan çizeceksin o yüzden mi 1-2 gün sürecek? bende yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

birkaç gün sürer derken atolyeyimi render alıyorsun yoksa 0 dan çizeceksin o yüzden mi 1-2 gün sürecek? bende yardımcı olabilirim

Yok hocam pc vasat bir şekildede o yüzden diyorum yuvarlak bakırın bir renderini alayım dedim 76 saat falan demişti kapattım direk. bi kaçgün açık kalması lazım pc nin

• quote:

quote:

birkaç gün sürer derken atolyeyimi render alıyorsun yoksa 0 dan çizeceksin o yüzden mi 1-2 gün sürecek? bende yardımcı olabilirim

Yok hocam pc vasat bir şekildede o yüzden diyorum yuvarlak bakırın bir renderini alayım dedim 76 saat falan demişti kapattım direk. bi kaçgün açık kalması lazım pc nin

alla alla render konusunda pek bilgim yok ancak default ayarlarn biraz üzerinde renderler alıyorum, daha çok kendimi çizim odaklı geliştirdim, render a sıra gelemedi

hangi programı kullanıyorsun ki 76 saat süre verdi

• ekim ayında konuya artık yeniden bakarız ,, temiz olsunda güç olmasın
  • quote:

quote:

quote:

alla alla render konusunda pek bilgim yok ancak default ayarlarn biraz üzerinde renderler alıyorum, daha çok kendimi çizim odaklı geliştirdim, render a sıra gelemedi

hangi programı kullanıyorsun ki 76 saat süre verdi

Solidworks kullanıyorum ultra high photografic.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.