Şimdi Ara

WAX DENEYİMLERİM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar size wax arayış serüveninde şuana kadar kullandığım wax deneyimlerimi paylaşıcam.Sizinde fikirleriniz önemli hala wax arayışım devam etmekte önerilerede açığım :)

MESS UP: Eskiden kullananlar bilir kıvamı yoğundu (10 yıldır kullanıyorum en iyi ben bilirim sanırım) bu yüzden tutuculuğu yüksekti bazen sprey bile sıkmadan da kullanılabilirdi.Şimdi krem wax kıvamına getirmişler ve ne matlık konusunda nede tutuculuk konusunda eskisi gibi değil bir daha kullanıcağımı düşünmüyorum.Seni özliycem Mess Up :(

DEPOT NO:301 MATT PASTE: Bu site üzerinden bir arkadaşla takas sayesinde deneyimleme sahibi oldum.Kokusu çok kötü kireç gibi kokuyor görüntüde öyle.Parmağınıza azıcık aldığınızda avucunuza yaymaya çalışınca elleriniz yapış yapış oluyor ve saça sürdüğünüzde kesinlikle mat değil.Saçlarını tel tel ayrılıyor.Parasının karşılığını kesinlikle vermiyor tavsiye etmem !!!

DAVİNES DRY KURU MAT WAX: Bu wax aslında şuana kadar saydıklarımın en iyisi sanırım.Tutuculuk ve matlık gayet iyi ama yinede bişey eksik ne oldğunu anca kullandığınızda anlayabilirsiniz.Ama en azından vaatlerini gerçekleştiriyor :)

LOREAL TECNI-ART WAX: Doku verdiğini ima eden wax sakız wax olarakta biliniyor.Bu örümcek ağı muhabbeti bundada mevcut.Benim saçlarım ince telli o yüzden parlak wax kullanamıyorum.Denemek istedim aldım parlaklık seven biri için fiyatı gayet uygun hemde 150 ml.Bi kez kullandım isteyen biriyle takas yapabilirim wax takası :)

FONEX YEŞİL KUTU MATTE LOOK WAX: Bu ürün de zamanında çoğu kişi tarafından beğenilmiş ama bir süre sonra üretimi durmuş ama şuan hala bulunabilen bir üründür.Bende beğenen onca kişide yanılmıyordur heralde dedim aldım.Daha öncede belirttiğim gibi saçlarım ince telli olduğu için avuca alıp biraz yaydığınızda ıslak gibi hafif yapışkan olan waxlar bende parlak wax etkisi gösterip saçımda mat durmuyor tel tel ayrılıyor.Ama kalın telli yada orta telli birinde güzel olucaktır bundan eminim.Ürün kötü değil :)

BOSLEY MAT WAX: Bu ürün saçhanede satılıyor şuan indirimde.Bende yeni aldım açtım birde ne göreyim içerik aynı yeşil kutu fonex.Herşeyiyle kokusuda dahil.Sanırım aynı yere yaptırılmış bir wax sadece isim değişik :) Bir kez kullandım isteyenle bunuda takaslayabilirim. :)

ELİPSE: Bu fiyat performans açısından beni tatmin eden en iyi ürün.Saçı ağırlaştırmadan mat bir görüntü veriyor kokusuda çok güzel ve fiyatı 5 TL.Zor zamanlarımda bunu kullanıyorum.Spreyle gayet güzel oluyor.Tutuculuk mess up gibi ama sprey can simidi :) Seviyorum bu stepneyi :)

TOTEX MAT WAX: Kremsi kıvamı olan fazlasıyla tutuculuk matlık vaat edip ikiside olmauan abartılmış olan bir wax.Beğenmedim !!! Bir kez kullandım isteyenle takaslarım ;)

Ossiondur morfosedir vodvildir falandır filandır onları yazmaya bile üşeniyorum hepsini denedim berbatlar.Uzun lafın kısası hala aradığım waxı bulmuş değilim.Biraz yoğu killi macun kıvamı kuru bir wax olmalı. By Vlian , Hanz De Fuko , Blaklabel , Pachinos bunlar beğendiklerim.Bu kıvamlarda wax bilenler ve TR de bulabileceğimiz fiyatıda abartı olmayan önerenler yorum olarak yazsın.Takas isteyenlerde özelden yazabilir şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 27 Aralık 2017; 21:26:27 >

• Merhaba ,

Mümkün olduğu kadar kil bazlı mat şekillendiriciler deniyorum. Maaselef Watsons, Gratis , Rossmann gibi mazağalar bu konuda ayakta uyumaya devam ediyorlar. Getirebilecekleri VO5 , Fish, Label.m gibi nispeten uygun fiyatlı ürünler varken sürekli aynı ürünleri satmakta ısrar ediyorlar. Takipteyim, uygun fiyatlı bir şeyler bulursam bilgilendirme yapacağım.
  • Ben rossmann da çalışıyorum inan çeşitlilik sıfır wax konusunda ve hep ıslak waxlar geliyor.Kendi waxı var mat ama krem wax oda o yüzden benim saça olmuyor. Watsons gratis rossmann falan şuan bu wax piyasasının değerini bilmiyorlar.O markaları getirip adam gibi wax satsalar baya kar edecekler ama nerde elde kalmış ürün var onları getiriyorlar sanırım o şirketlerden ucuza alıyorlar bu yüzden. Bulamıyoruz arkadaş tr de şu aradığımız waxı bulamıyoruz sırf wax toplamak için yurt dışına gidesi geliyor insanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Abi konu için teşekkürler. Geçenlerde isananın waxını önermiştin. Kullandım gayet güzel ama benim saçı pek dizginleyemiyor (gür ve dalgalı :D ) yeşil fonexi isanaya göre kıyaslayabilir misin? Bir de rossmannda tangle teezer tarağının klonu varmış diye duydum fiyatı da 10 tl gibi bir şeymiş. Bu doru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Abi konu için teşekkürler. Geçenlerde isananın waxını önermiştin. Kullandım gayet güzel ama benim saçı pek dizginleyemiyor (gür ve dalgalı :D ) yeşil fonexi isanaya göre kıyaslayabilir misin? Bir de rossmannda tangle teezer tarağının klonu varmış diye duydum fiyatı da 10 tl gibi bir şeymiş. Bu doru mu?

Tangleı aldım 15 tl fiyatı normale göre daha büyük ama...

Mat wax olarak fonex var aklımda ama ondan başka önerin var mıdır?

Ossion mat

Redone mat
    Urban care mat

aklımda bunlar var.

Birde şu fonexin koyu yeşil gri kutusu içerik olarak matte look ile aynı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 31 Aralık 2017; 0:33:39 >
  • Osis mess up ve osis thrill ile mutluyum.
  • O wax saçı dizginlemek için değilde mat bi hava katıp tutuculuk hiç beklememek üzerine bi wax :) Kremsinin de kremi yani ben bazen onu fönden önce nemli saça uygulayıp öyle fön çekiyorum matlık fazlalaşsın diye :) Yeşil fonex sana uyabilir kıvam olarak yoğun bi wax gür saçlar için ideal senin için yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuvarlak hem kıllı hemde plastik ucları olanı mı diyorsun onu diyorsan onu bende aldım memnunun çok güzel bi ürün o fiyata o kalitede fön fırçasını imkansız alamazsın çok iyi hatta bi tane aldım daha sonra yedekte alıcam dursun :) Ossion Redone Urbancare hepsinden uzak dur. Fonex yeşil senin saça uyabilir onu deneyebilirsin bunları deniceğine.Sakın ossion redone gibi merdiven altı ürünleri kullanma hepsinde aynı içerik var aynı fabrikadan çıkmış gibi.Kalite sıfır. Aynen matte look la yeşil fonex aynı içerik zaten fonexten esinlenip matte look yazıp yeşil kutu yapıp piyasaya sürmüşler. Şimdi her yerde Eimi Wella mat macun indirimde gözüküyor ben onu alıp deneyebilirim ama her yerde indirime girmesi ya elde kaldığı için yada ürünlerin son tüketim taraihleri yaklaşıyor ondan olabilir :)
    Yeşil fonexin içeriğinde paraben vs var mı? İsanada yoktu mesela.

Bir de saçı kestirmeyi düşünüyorum neden bilmem sıkıldım yani. :D

Ossionu da yorumlayabilir misin?

Son olarak rossmann daki şu ulric de varens parfümleri indirimde mi salı günü uğrayacağım ama fiyatını bilmeden gitmeyeyim watsonsda 35 tl gözüküyor aynı parfümler. Ama watsonsda benim asıl merak ettiğim udv for man yok :D

teşekkürler şimdiden.
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Bundan 8-10 yıl önce mess up benim için vazgeçilmezdi ama kıvam değişikliği sonrası hiçbir albenisi kalmadı bende çnkü işe yaramıyor.Thrill doğal parlaklık verdiği için benim saça gitmiyor zaten ince telli saçlar.
  • Malesef indirim etiketlerini dün gece topladık onlar yılbaşı indirimiydi ama watsonsta devam ediyormu bilmem :) Ossion da yeşil fonexi andırıyor ama tam yapamamışlar özentilik var yani :) Paraben konusuna gelirsek hiç orasına bakmadım. Ben benim istediğim gibi wax bulayım parabene çok takılmam.
  • Yaklaşık aynı zamanda yazmışız cevapları :D cevapladığın soruyu tekrar sordum gibi olmuş

Benim aldığım tarak şu tıkanmadan gidenlerden de :D

İndirimli olduğu zaman udv ler kaç tl ye düşüyor hatırlıyor musun? İndirimsiz kaç tl oluyor bir de?
    WAX DENEYİMLERİM !!! WAX DENEYİMLERİM !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

WAX DENEYİMLERİM !!!

Bu ikisi içerik olarak aynı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 1 Ocak 2018; 11:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryanbenjamin

Bundan 8-10 yıl önce mess up benim için vazgeçilmezdi ama kıvam değişikliği sonrası hiçbir albenisi kalmadı bende çnkü işe yaramıyor.Thrill doğal parlaklık verdiği için benim saça gitmiyor zaten ince telli saçlar.

Gum tarzında ürün daha iyiydi malesef ben de eski kıvamını arıyorum, suan gum tarzında thrill var sadece.
  • Saç açıcı tarağı evet buda güzeldir benim saçlar çok uzun olmadığı için gerek duymuyorum ama alanı çok :) udv ler 25-30 arası bişeye düşüyor benim en çok sevdiğim flash kırmızı olan udv lerde testerını çok sıkarım :) indirimsizde 45-50 arası bişey olması lazım
  • O sanırım farklı olbilir ona bişey diyemem soldakini kullanmadım. Şimdi kremsi wax falanda olabilir benim aynı dediğim farklı ürün direk matte look yzıyor hatta sprey wax diye de bişey çıkarmışlar
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    İşte sorunda o kardeşim ben eski mess up kıvamında ürün arıyorum onu nasıl bulucaz :)
  • Çok teşekkür ederim abi yanıtların için. Yarın şu udvleri bir deneyeyim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim her zaman :)
    Lorealin gum ürünleri var onlara bak Osis'te gum tarzı sadece thrill var, ben kullanıyorum memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.