Şimdi Ara

Wax mı Saç Spreyi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
31.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toni&Guy'ın fiyatı 30 lira Osis'in 35 Lira.Toni'yi kozmetikçilerde bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Toni&Guy'ın fiyatı 30 lira Osis'in 35 Lira.Toni'yi kozmetikçilerde bulabilirsin.

Peki mess up mattmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellemon kullanıcısına yanıt
    matta cok mat yani toni daha iyi gibi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Wax mı tek başına saçı daha iyi tutar yoksa mega strong bir saç spreyi mi?
    Hangisinde saç dökülmesi daha fazla görülür? Hangisi saçı daha yağlı gösterir?

Kardeşim ben bugune kadar hep wax la şekil verip sprey sıkıyodum bozulmasın diye ama haftadır köpük kullanıyorum çok daha iyi saç kolay şekil alıyor ve doğal oluyor yani yumuşak ama şeklini bozmuyo :) enteresan ve güzel bir ürün saçın hafif bozukdumu elinle hafif oyna eski haline dönüyo öyle muhteşem bir şey yapmışlar

saçlar uzun mu?
  • quote:

Toni&Guy'ın fiyatı 30 lira Osis'in 35 Lira.Toni'yi kozmetikçilerde bulabilirsin.

Çok pahalı geldi ya hocam.
  • kaliteli sacina daha az zarar veren seyler istiyorsan al ama digerleride isini gorur wax in iyi sekil verdirtiyorsa sorun yok sorun spreyinde

• quote:

kaliteli sacina daha az zarar veren seyler istiyorsan al ama digerleride isini gorur wax in iyi sekil verdirtiyorsa sorun yok sorun spreyinde

Hocam değiştiricem zaten de waxtan memnun değilim de, sadece marka olduğu için para vermiyoruz inşallah, cidden pahalı 30 lira ama dediğiniz gibiyse değer gibime geliyor.
    Totex wax 'a baktım 3.5 TL , 10 katı neredeyse Toni&Guy.
    Sprey de saçımı tutuyor ama kafa bantlı kulaklık kullanınca dağılıyor, çok rüzgârlı havalarda da uçuyor. Islak bırakıyor biraz belli ediyor yani sprey olduğunu çok sıkmamama rağmen.
  • cunku spreyi yanlis sıkıyorsun, spreyi tutabildigin kadar uzaktan sikacaksin ve sabit yere degil her yere dogru, istersen o ucuz olani al belki hosuna gider

• quote:

cunku spreyi yanlis sıkıyorsun, spreyi tutabildigin kadar uzaktan sikacaksin ve sabit yere degil her yere dogru, istersen o ucuz olani al belki hosuna gider

Hocam şimdi totexin de mat waxı var bir de sert mat waxı var hangisini alayım?
    http://www.kuafortoptan.com/jole-wax-biryantin/totex-wax-sert-mat-130-ml.html
    http://www.kuafortoptan.com/totex-mat-wax-130-ml.html

• Ben siyah olanı kullanıyorum hocam ve memnunum, diğerini bilemiyorum
  • yanliz site cok ucuz geldi osis flexwax icin 23 lira demis normalde 37-38 zar zor bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Ben siyah olanı kullanıyorum hocam ve memnunum, diğerini bilemiyorum

Hocam beyaz beyaz şeyler oluşuyor mu saçınızda waxtan,spreyden dolayı?
  • hocam şöyle söyleyim... eğer akşam yıkamazsan zaten saçlar donduğu için yattığında kırılmalar olacaktır... bu da dökülmeye yol açar.

(yani ne kullanırsan kullan akşam öyle yatma...)

ben sadece sabahları sprey sıkıyorum... köpüğe falan ihtiyaç duymuyorum... (çünkü genelde saçımı ıslatıp havluyla kuruluyorum... orta kısmı arkaya doğru elimle tarıyorum... çok güzel , doğal ve orjinal bir hal alıyor...) sonra onu spreyle dondurup kullanıyorum :)

(akşam da kesin yıkıyorum...)

başlarda yıkamayı bazen unutuyordum (birazda üşengeçlik işte... birşey olmaz gibisinden...)

sonra fark etmeye başladım... eğer yıkamayıp yatarsan sonraki saçı yıkadığında çok çok fazla dökülüyor :)

(ayrıca saçımda spreyden dolayı hiçbir şey oluşmuyor... bir de sıkarken çok fazla aynı yere sıkma ki o sıktığın yerin dibine kadar gitmesin... hafif sık ve gezdirerek sık...)

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

hocam şöyle söyleyim... eğer akşam yıkamazsan zaten saçlar donduğu için yattığında kırılmalar olacaktır... bu da dökülmeye yol açar.

(yani ne kullanırsan kullan akşam öyle yatma...)

ben sadece sabahları sprey sıkıyorum... köpüğe falan ihtiyaç duymuyorum... (çünkü genelde saçımı ıslatıp havluyla kuruluyorum... orta kısmı arkaya doğru elimle tarıyorum... çok güzel , doğal ve orjinal bir hal alıyor...) sonra onu spreyle dondurup kullanıyorum :)

(akşam da kesin yıkıyorum...)

başlarda yıkamayı bazen unutuyordum (birazda üşengeçlik işte... birşey olmaz gibisinden...)

sonra fark etmeye başladım... eğer yıkamayıp yatarsan sonraki saçı yıkadığında çok çok fazla dökülüyor :)

(ayrıca saçımda spreyden dolayı hiçbir şey oluşmuyor... bir de sıkarken çok fazla aynı yere sıkma ki o sıktığın yerin dibine kadar gitmesin... hafif sık ve gezdirerek sık...)

Hocam fönü akşamdan çekip yatsam yine sabah kalkınca dağılıyor. Sabah fön çekme imkânım yok evdekileri uyandırmamak için.
    Her akşam yıkarım ben de ama nedense 1haftadır yıkamıyorum her gece. Tam oturmuş oluyor saç, bozmaya kıyamıyorum.

• herhangi bir kimyasal madde kullandığında (saçların için) sıkamadan yatarsan saçların dökülür. (son kez uyarayım dedim :D)

kendi odana götür fönü orda işini gör... ya da mutfağa götür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

herhangi bir kimyasal madde kullandığında (saçların için) sıkamadan yatarsan saçların dökülür. (son kez uyarayım dedim :D)

kendi odana götür fönü orda işini gör... ya da mutfağa götür...

Doğru hocam haklısınız 1haftalık böyle bir hata yaptım bir şey olmaz heralde.
    Aslında mantıklı hocam dediğiniz.
  • quote:

quote:

Hangi saç tutucuyu kullanırsanız kullanın, saçınıza elinizi sürdüğünüzde hafif beyazlama olur. Tabi jöle kadar değil
  • quote:

quote:

quote:

Hangi saç tutucuyu kullanırsanız kullanın, saçınıza elinizi sürdüğünüzde hafif beyazlama olur. Tabi jöle kadar değil

Anladım hocam, siz fönünüzü akşamdan mı çekiyorsunuz?
    Waxlar arasında çok fiyat uçukluğu var hocam sizin önerdiğiniz 5TL'yken diğer arkadaşın önerdiği osis ve toni&guy 30,35 TL.
    Aralarındaki fark ne bu kadar? Sadece marka satmaması lâzım.

Hani diyorum madem ona 30 vereceksem, Silkhaar Tv'de kullanılan By Vilain'e vereyim para ama vermişken tam vereyim diyorum.
     Wax mı Saç Spreyi mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Waxlar arasında çok fiyat uçukluğu var hocam sizin önerdiğiniz 5TL'yken diğer arkadaşın önerdiği osis ve toni&guy 30,35 TL.

Hani diyorum madem ona 30 vereceksem, Silkhaar Tv'de kullanılan By Vilain'e vereyim para ama vermişken tam vereyim diyorum.
     Wax mı Saç Spreyi mi?

Kardeş ben fön falan çekmiyorum söylemiştim, akşamdan yıkıyorum ve havluyla kurutuyorum fönle değil.

tony&guy yada benzeri diğerleri sadece marka satar, orta kalite bir kuaföre 30 liraya tıraş olurken tony&guy'da 60-70 liraya olursun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Wax mı Saç Spreyi mi?

Kardeş ben fön falan çekmiyorum söylemiştim, akşamdan yıkıyorum ve havluyla kurutuyorum fönle değil.

tony&guy yada benzeri diğerleri sadece marka satar, orta kalite bir kuaföre 30 liraya tıraş olurken tony&guy'da 60-70 liraya olursun.

Anladım hocam, marka satıyor demek ki sizin waxtan alacağım ben de.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.