Şimdi Ara

Wayward Pines,Bates Motel Benzeri Dizi Arıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Wayward Pines,Bates Motel gibi bir dizi arıyorum. Gizemli dizileri seviyorum. Belki bilmeyen vardır Wayward Pines ın konusu şöyle : Mükemmel bir Amerikan kasabası hayal edin. Güzel evler, biçimli çimler, sokaklarda oynayan çocuklar… Şimdi de bu kasabayı asla terk edemediğinizi düşünün. Dış dünyayla hiç bir iletişiminiz yok. Çıldırmak üzeresiniz. İşte, Wayward Pines’ta olmalısınız.

Gizli servis ajanı Ethan Burke, 2 kayıp meslektaşını aramaya bu kasabaya geliyor ancak birtakım olaylar sonucunda bu acayip kasabada tıkılı kalıyor. Kasabada ne telefonlar çalışıyor, ne kimse ona yardım ediyor. Sorularına bulduğu her yanıt, yeni sorulara yol açıyor. Dış dünyada ise Ethan da bir “kayıp” vakasına dönüşüyor.

Bu tarz dizi önerilerine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... Bir de bilim kurguyu hiç sevmiyorum lütfen bilim kurgu dizi önermeyin.

• Lost&Fringe
    Penny Dreadful
    Under The Dome
    12 Monkeys
    The 100
    Revolution
    Resurrection

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu ilgimi cekmedi bilim kurgu oldugu için ama yine de teşekürler. Bu arada Resurrection u izlemiştim bir zamanlar başka önerisi olan var mı ? 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre193

Çoğu ilgimi cekmedi bilim kurgu oldugu için ama yine de teşekürler. Bu arada Resurrection u izlemiştim bir zamanlar başka önerisi olan var mı ? 😃

Hocam bilimkurgu olmadan o sekilde gizemli bir dizi bulmak biraz zor acikcasi. Bahsettiginiz dizi bile ilerleyen zamanda bilimkurguya baglanabilir. Direkt gizem olaylarini seviyorsaniz Lost mesela on numara bir secim olur.

Aslinda dizinin konusundan cok sizi diziye nasil neyin bagladini soyleyin hocam. O tarz icerige gore bir seyler onermek daha kolay olabilir. Yani dizideki hayatta kalma mucadelisi mi, gizem mi, asiri surukleyici olusu mu ya da aksiyonu mu ya da diyaloglari mi....

Konuyu okudugumda benim de aklima gelen asagi yukari belli basli bilimkurgular oldu. Bunlar ilginizi cekmiyorsa baska turlu bir sekilde yaklasmak lazim.

• Mesela ben lost izlemiştim bilim kurgu olmasına rağmen fakat bi süre sonra sıkıldım. Bates motel de sürekli insanlar sorun yaşıyordu mücadele ediyordu arada hayata tutulup dram yapıyorlardı o dizide bunu sevdim. Waynard pines da ise adam gene mücadele ediyor kasabadan çıkmaya çalışıyor ama çıkmıyordu bunları sevdim birde çok mekanda geçmesi de önemli benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.