Şimdi Ara

WD 250 GB2.5 Diskim görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 250 GB 2.5 diski 1 yıldır kullanıyorum. bugün 4 pc ye taktım fakat motoru çalışıyor ama takınca bilgisayrımda görünmüyor. bilgisayarıma sağ tıklatıp yönete geliyorum oradada görünmüyor ve donuyor disk yöneticisi. ne yapmam lazım?

• Harici hddnizi bilgisayara taktıktan sonra 1 saat falan bekleyin. Bu sırada okuma ışığı kırmızıdan yeşile dönüyor mu bi hareket var mı gözlemleyin ve bilgisayarınızda başka hiç bir işlem yapmayın.

Soruna hdd niz içindeki bozuk bir dosya sebep oluyor olabilir. Bilgisayarınızın onu çözümlemesi lazım. O nedenle bekelyin diyorum..
  • bende sadece beyaz ışık var ve o yanıp sönüyor dediğin gibi uğraşıyor birşeyle ama ne ?? Diskim göçmüş olamaz değil mi? hemen yapıyorum sonucu söylerim. ilgin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandrake2004 -- 17 Ocak 2010; 0:25:16 >
  • denedim ama yok ışık durdu 1 saate yakın bir süre sonra ama bilgisayarıma girmye kalktığımda donuyor kalıyor pencere :((
  • sorunu kendim çözdüm . bilgisayarı güvenli modda açınca çalıştı bozuk bölümleri tara ve düzlet menüsü açılınca tarattım şu an bi problem yok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.