Şimdi Ara

WD Caviar Blue 1TB [WD10EZEX] SABİT DİSK İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
10.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rede serilerinden denk gelirse bende alacagım bitane dopolama olararak gayet başarılı red serisi
  • geçen sene hiç incelemeden aldığım bir hdd oldu, çok memnunum
  • Fiyatıda fazlasıyla uygun şu ara bende 2.sini düşünüyorum
  • İşin ehli bilgisayar kullanıcıları için çok güzel inceleme cris brown güzel işlere imza atıyor, tebrikler hocam.
    Teşekkür ederiz.
    Ben çoğu avam kullanıcısı gibi (avam=cahil kesim) bu tip incelemelerden çok muadilleri ile karşılaştırmalı testleri okumayı tercih ediyorum.
    Bu incelemeler ev kullanıcıları için fazla bir anlam içermiyor en azından fiyat/ performans bağlamında bunu tercih edelimmi sorusuna cevap bulmak yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben hiç birşeyden anlamıyorum diyen kullanıcılar için de yorum kısmı var zaten yorumlarımızı yorumlayabilirler ama mutlaka okuma yazma hızlarına bakacak kadar anlıyordur kullanıcı diye düşünüyorum

Fiyat Performans olarak WD Blue 1 TB , parasının hakkını verir mi ? tercih edilmeli mi ? sorusunun cevabı , Kesinlikle evet.
  • İnceleme gerçekten çok güzel hocam.
    Vatan daki 150 TL / 1 TB fiyat etiketiyle tam alınası ürün , bencede parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
    Çatır çutur sesler çıkaran HDD min yerine alacağım ürün budur.
  • burnas kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden
  • 1 tb barracuda yerine tercih edilir mi sizce
  • Bu konuda yorum yapmak yanlış olablir barracudayı kullanmadığım için lakin, WD Blue 1TB , sessizliği ve tek plaka olmasıyla beraber performansıyla da tercih edilesi bir ürün. Üstelik fiyatlar da bu denli düşükken
  • İncelemenin etkisi midir bilmem ama, Vatan'daki fiyatı yükselmiş. 1TB Barracuda 150 Lirada halâ, ama WD Blue 1TB 173 Lira'ya çıkmış.

Başka yerlerdeki fiyatları göstereyim size, alacak olan varsa Vatan'dan almasın.

144 Lira
    www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/wd-1tb-wd10ezex-blue-35inc-sata-7200r--64mb-hdd_p12411329109

151 Lira

152 Lira
    www.eksenbilgisayar.com
    WD Blue WD10EZEX, 3.5", 1 TB, 7200Rpm, SATA, Hard Disk Drive
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/western-digital-caviar-blue-wd10ezex-35-1tb-sata3-dahili-disk.aspx

Vatan ve muadili sitelerin, forumda ajanları olduğunu bilyiorum. Ama bu yapılan hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Nisan 2014; 0:35:52 >

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Gece pskolojik gerilim filan mı izledin hocam bizim nacizane incelemeye göre fiyat mı değişir Ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum açıkçası. Vatandaki genel politikadır zaten satışları iyi giden ürünün yavaş yavaş fiyatının yükselmesi.
  • Vatan'dan herşey beklenir :)
  • Yine güzel insan Chrish Brown'dan, yine güzel bir inceleme.
    Teşekkür ederim.
  • @_Dominic_Toretto_

Şaşırdım doğrusu

@Faradayy

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İncelemenin etkisi midir bilmem ama, Vatan'daki fiyatı yükselmiş. 1TB Barracuda 150 Lirada halâ, ama WD Blue 1TB 173 Lira'ya çıkmış.

Başka yerlerdeki fiyatları göstereyim size, alacak olan varsa Vatan'dan almasın.

144 Lira
    http://www.netsiparis.com/wd-1tb-wd10ezex-blue-35inc-sata-7200r--64mb-hdd_p12411329109

151 Lira
    http://www.hizlial.com/wd-35-1tb-caviar-blue-7200rpm-sata-30-64mb-cache-sabit-disk-wd10ezex/10226663

152 Lira
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/western-digital-caviar-blue-wd10ezex-35-1tb-sata3-dahili-disk.aspx

Vatan ve muadili sitelerin, forumda ajanları olduğunu bilyiorum. Ama bu yapılan hiç hoş değil.

Vatan haftasonları yüzde 30 indirimine kılıf uydurmak için bu bindirimleri hafta içi yıllardır yapıyor, niye şaşırdığınızı anlamadım....

• Şaşırmıyorum ki Vatan’ın ne halt olduğunu biliyorum, WD HDD fiyatı yükselmiş, Seagate Barracuda 150 Lira yine. Ama WD Blue 1TB yükselmiş.

Bindirim Seagate e yok WD e var.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    evet şimdi farkettim, bu da dh nın ne kadar etkili olduğunu gösteriyor, buradan adminleri uyaralım, sıcak fırsatlar bölümü amacı dışında kullanılmaya başlandı,son 1 aydır herkes kendi reklamını yapılıyor orada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

evet şimdi farkettim, bu da dh nın ne kadar etkili olduğunu gösteriyor, buradan adminleri uyaralım, sıcak fırsatlar bölümü amacı dışında kullanılmaya başlandı,son 1 aydır herkes kendi reklamını yapılıyor orada...

Yok hocam yav ne alaka inceleme fiyatı nerden etkilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Yok hocam yav ne alaka inceleme fiyatı nerden etkilesin

incelemeler değil yanlış anlaşılmasın.
    şu sıcak fırsatlar bölümünü bir hafta takip edin....
    neler var? eski tadı yok....
    sizin incelemelerinizin yeri ayrı...
    büyük bir hizmet yapıyorsunuz siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    e sıcak fırsatların amacı o zaten misal bu disk vatanda 180 liraysa ve başka yer 140a veriyorsa bunu insanlara bildirmenin neden zararı olsun ki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.