Şimdi Ara

WD Elements 500gb USB 3.0 Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bundan 1.5 yıl önce 2 adet wd element se 500gb usb 3.0 harici harddisk almıştım markafoniden indirim vardi ve 2 harddiski aldım köseye koydm ilerde kullanırm demiştim 5-6ay sonra kutularından açtım ve dosya yedeklicektim ve şok olmuştum harddiskler usb 3.0 ama yazma hızları 15-25mb arası değişiyor ve tv taktımda tv'yi kitliyordu ps3 taktımda ps3 kitleniyordu ve 2 harddisk aynı sorunu vardi daha önce kullanıyorudum aynı marka model ama hiçbir sorunu yoktu o yüzden zaten almıştım.

1.5yıldır boşta kutularında duran harddiskleri çıkarttım 1 tanesini içini açtım vs ondan medeti kestim çünkü baya hırpaladım ama diğer 1 tane harddisk hala sıfırdır hiç kullanamadım bugun tekrar dosya aktarma vs yaptım.

HD Tune ile test yaptım USB 3.0 olarak yaptığım testlerde min 38mb max 50mb civari hiz sonuçları vermektedir. arkadaşımdan aynı marka model harddisk aldım onu test ettimde min 98mb max 120mb civari hiz testleri vermekte hd tune programında.

dosya aktarma işleminde benim hardisklerim 25mb sn civari usb 3.0 ile aktarım yapmaktadır. arkadaşın harddisk'i 68mb sn civari aynı usb 3.0 slottan dosya aktarmaktadır.

7 ay kaldı garantisinin bitmesine ve LOGOSOFT garantili belgesi vs hepsi duruyor harddiskin garantiye yollabilirmiyim sizce ? ilgilenirlermi ? ve logosoft sitesinde tam bile öğrenemedim.yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşlar örn. western digital harddiskin haricinin kutusunu acınca garantisi gidiyormu direk ? başka bir şey yapmasak bile sadece içinde hdd bakmak için kutuyu açsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 20 Mayıs 2014; 14:22:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.