Şimdi Ara

WD Harici Disk'i, Bilgisayar Sabit Disk olarak Görüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi sorunum harici diski bilgisayara taktığım zaman sabit disk olarak görmesi ve o liste grubunda belirmesi...
    Bunu sadece benim bilgisayrımda değil taktığım bütün bilgisayarlarda yapıyor... Hızlı&yavaş format attım ikisinde de sorun değişmedi dosya türünü değiştirdim sorun hala devam ediyor...
    Sorun sanırım kardeşimin DOS üzerinden harici diski biçimlendirere XP'ye format atmak için yaptığı işlemden kaynaklı..
    Yaptığı işlem, şu resimdekinin aynısı;

Aslında işlemin aynısı şu linktekinin hemen hemen aynısı gibi;

http://www.asp.net.tr/Makale/909-Usb-Bellek-ile-Windows-Server-2008-R2-ve-Windows-7-Kurulumu.aspx

Ben nasıl haricimi tekrar çıkarılabilir disk olarak tanıtabileceğim? Çünkü hızdada inanılmaz bi yavaşlama söz konusu normalde usb3 ile 80-100mb alırken şimdi 50-60mb arası dosya alıyor...

Bütün yabancı forumları gezdim konuyla ilgili hiçbir çözümü yok.. Daha 2 aylık ürün garantiye göndersem 1 ayda gelmez buradan da bi cevap çıkmaz ise son çare öyle olacak gibi..

Şimdiden cevaplar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_higH -- 14 Şubat 2012; 0:02:52 >

• Harici disk 3,5" boyutundamı? modeli nedir?
  • Yok mu bi çözüm yolu arkadaşlar?
  • Güncel, sorun devam etmektedir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.