wd live yeni aldım 1 ay olmadı. Bazı 13-14 gblık filmleri sorunsuz çalıştırmakta fakat bazı 8-9 gblık hd filmleri takılarak oynatmaktadır. aynı filmler pcde hiç takılmıyor sebep ne olabilir acaba ? alt yazı türkçe dil desteği sıkıntısı yüzünden yeni yazılım attım fakat makine yeni yazılımdan sonra cok hantal kalmaya basladı sonuc: fabrika ayalarına geri döndüm. sizde de aynı sorun oldu mu? cihaz hız ve görüntü olarak beni pek tatmin etmedi. çevremdeki cogu arkadasim gibi dark alsaymısm keske diyorm =((
Hocam bendeki wd live de son versyon yüklü geldi ve şimdiye kadar bir problem yaratmadı. ilk denediğim filmde yukarıda ayrıntısı yazan avatardı. onu oynattıktan sonra hiç takılma olmaz dedim ve şimdiye kadarda olmadı :) bende dark düşünmüştüm ama işlemcisi 40mbps lik filmlere yetmiyormuş. bence wd live daha iyi bir tercih sendeki sorun enteresan. aletin güncel tutulması bence önemli. belki ondandır.
Wd Tv live kullanıyorum bugüne kadar tek bir dosyada bile takılma vs yaşamadım o meşhur samsung demosunu çatır çutur oynatıyor,sorun yaşayanlar için ise şunu söyleyebilirim ya video dosyanız bozuktur ,yada medyayı depo ettiğiniz harddisk'te sorun vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: yasinemrah
Hocam bendeki wd live de son versyon yüklü geldi ve şimdiye kadar bir problem yaratmadı. ilk denediğim filmde yukarıda ayrıntısı yazan avatardı. onu oynattıktan sonra hiç takılma olmaz dedim ve şimdiye kadarda olmadı :) bende dark düşünmüştüm ama işlemcisi 40mbps lik filmlere yetmiyormuş. bence wd live daha iyi bir tercih sendeki sorun enteresan. aletin güncel tutulması bence önemli. belki ondandır.
Nasıl yetmiyor yahu? ben 40 Mbps M2TS blu-ray dosyalarını çatır çatır oynatıyorum. Şu ana kadar indirip de oynatamadığım film de yok. Doğru bilgi verelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme