Şimdi Ara

Wd HDD pcb değişimi hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ölçüm dostum bacaklar arasında bariz vbir değer farkı yok 540 600 aralığındalar... biosta sağlam diyotlarda sağlam harrdisk neden çalışmıyor anlayamıyorum biossuz harrdisk motoru dönmezmi?

• twinsk8 T kullanıcısına yanıt
    Diyotu 5V hattından soktuyseniz yeterli evet. Bu diyot voltaj sınırını aştığında kısa devreye düşerek bağlı olduğu hattın sigortasını attırarak sistemi korur. Temel amacı budur. Esasında yerini boş biraksaniz da sistem çalışır, ancak yüksek voltaja karşı korumasız olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

Aslında 2 haddiskim yandı bir tanesi wd 1tb motor çipi yandı başka pcb kartı taktım biosunu değiştirdim çalışmadı

diğer haddisk 6tb seagate onda hiç yanma kokma yok ama diyotu sorunluydu çıkardım diyotu gene çalışmadı motoru... hersey powerıma ektra baska power kablosu takıp hdd kullanabileyim diye oldu:((( WD ilk hardiskiminde biossuz harrdisk çalışırmı? sanırım elektrik ulaşmıyor motora... ön kapağını açtım onlardada sorun yok kafalarında...motora elektrik versem motorun çalışıp çalışmadığını test edebillrmiyim??kaç volt elektrik vermeliyim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.