Şimdi Ara

wd live movie sheet yardımı lütfennnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin,Wd live movie sheet hakkında yardım edecek saygıdeğer arkadaşlardan yardım istiyecektim,biliyorum formda 2 başlık altında açılmış bu konu üzerine söylenenleri harfiyen yerine getirmeme rağman movie sheet olayını çözemedim son ihtimal belki bir hayırsever arkadaşın yardımı olur dedim yeni başlık açtığım için özür dilerim...

1.1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.2.1. b-rad yazılımını yükledim s00 custum dosyasını notepad ile açıp anlatılan düzenlemeyi yapıp kaydettim,

#Enable Movie Sheets
    config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    config_tool -c VIDMSHEET=ON
    config_tool -c GENMSHEET=ON
    config_tool -c LISTMSHEET=ON

yazılımı yükledi sheet görüntüsü oldu thumbgenden ayarladığım ve ayar olarak kullandımı wd.dribbles Wd_Origlook sheet modu ile ayarladığım arka plan ve film bilgilerini oluşturdu klasöre kaydetti herşey yolunda klasörün içinde bütün moviesheetler görüntülendi ama gel gelelim wdlive hd yi takınca klasörler görünüyor ama arka plandaki templer görünmüyor ?

wd ayarlarında küçük resim özelliği aktif ,klasörden gidiyorum arka plan bytes 500 altında başka ne yapmam gerekiyor yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim donanım habere ayrıca böyle bir imkan sağladığı için tebrik ederim iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.