Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 WD MY CLOUD - 3TB - JELATİNİ ÜSTÜNDE! Satın Al 2 Şubat 2018 14:32 1 1 WD MY CLOUD - 3TB - JELATİNİ ÜSTÜNDE! Arkadaşlar merhaba, WD MY CLOUD ürünü bir NAS cihazıdır. bir nevi evinizde 7/24 ulaşabileceğiniz kendi BULUTunuz olmasını sağlar. cihaza erişim sadece network üzerinden sağlanıyor, bilgisayar programı - telefon aplikasyonu veya web tarayıcı ile erişim mümkün. usb girişiyle ekstra taşınabilir HDD bağlayıp kapasiteyi arttırma şansınız var. günümüzde internet hızlarının artmasıyla bu tip ürünlere talep artmakta. ayrıca buluta siz ve sizin kullanıcı şifre verdiğiniz başka kişiler de cihazı kullanabilir. hatta bu kullanıcıların hangi dosyaları görüp görmeyeceğini de belirleyip kısıtlama getirebiliyorsunuz. ürünü 3 senedir kullanıyorum. jelatinini dahi çıkarmadım. hiç bir sorun yaşamadım uzun ömürlü bir cihazdır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WD MY CLOUD - 3TB - JELATİNİ ÜSTÜNDE! Satilik Epiphone Les Paul 100 Elektro Gitar Marshall MG15CFX Carbon Fiber Gitar Amfisi EPSON L355 renkli yazici (murekkep tankli)