Arkadaşlar,WD my passport essential ve my passport essential se arasındaki fark sadece kasa farkı mı yoksa başka farklar da mı var? Ben birşey bulamadım bu konuda.WD'in kendi sitesinde de fark yok gibi görünüyor.
bende arastırdım pek birşey bulamadım.benim aldiğimın içinde hiç bir program yok.darty den se diye aldım ama kutuda se yazmıyordu.mail attım desteğe sorcaz dediler 6 gündür haber yok.bende iade etmeyi düşünüyorum..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
WD Harici ürünler arasında pek fark yok, sadece yazılımsal özellik farkı oluyo, onlarda zaten olsada olur olmasada.. Ama almayı düşündüğün için soruyosan, My Passport Essential almanı öneririm. Genel olarak satılan ve olumlu yorum alan odur..
Ayıca şunuda belirtiyim; WD'nin harici diskleri kullanışlı, düşme vb. şeyler olmadığı sürece istediğin kadar kullan. Fakat diskte bi sorun oluştuğunda veya bişey sormak istediğinde kimseye ulaşamazsın :) Çünkü WD'nin Türkiye'de distribütörü yok. Herhangi bir WD destekçisine ulaştığındada sani garantiden sorumlu şirketlere yönlendiriyolar..
Dostum ben onu zaten belirttim :) "D destekçisine ulaştığındada seni garantiden sorumlu şirketlere yönlendiriyolar"
Distribütör den kastım, WD'nin direk iletişime geçebileceğin bir Türkiye şubesi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: MRS.DH
Dostum ben onu zaten belirttim :) "D destekçisine ulaştığındada seni garantiden sorumlu şirketlere yönlendiriyolar"
Distribütör den kastım, WD'nin direk iletişime geçebileceğin bir Türkiye şubesi yok.
Bu durum distribütörün kalitesiyle alakalı. Sorunlarını birinci elden çözmesi gereken yer distribütörler, müşterisini kale alıp önemsemiyor demek ki. WD e mail atıp, sizi böyle temsil ediyorlar diye şikayet edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Katafalk101
quote:
Orijinalden alıntı: MRS.DH
Bu durum distribütörün kalitesiyle alakalı. Sorunlarını birinci elden çözmesi gereken yer distribütörler, müşterisini kale alıp önemsemiyor demek ki. WD e mail atıp, sizi böyle temsil ediyorlar diye şikayet edebilirsiniz.