Şimdi Ara

WD Mybook 320 GB HHD birkaç soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: harunayan

uzman kardeşlerim bu fat32 yi ntfs yaparken içinde bilgi olmasının bir sakıncası varmı bilgileri yükledikten sonra burada okudum nasıl yapılacağını , silinmesin bide.

Sakın haaa. Dosya dönüştürme işlemi aynı zamanda formatlama demektir. Hdd 'ki dosyalama sistemini değiştirmek aynı zamanda içindeki bilgilerden de vazgeçmen demektir. Dosyalama sistemini değiştirmeden önce bilgilerini yedeklemelisin.
  • Arkadaşlar CNET İncelemesini okudumda bu alete 10 GB veriyi 36 dk da yazmışlar oha dedim gerçekten de yazma bu kadar yavaş mı ya ?

quote:

On CNET Labs' test bench, the 500GB MyBook was very sluggish when writing, via both FireWire 400 and USB 2.0 connections. The drive took almost 36 minutes to write our 10GB test folder, about three times slower than other hard drives with the same specs. On the other hand, in the read test, the MyBook drive took slightly less than 10 minutes to get the job done, which was the fastest among all of the external hard drives we've tested.

• Acaba bu 10gb lık aktarımı yapan aletin ön belleği nedir. ? Yalnız 10 gb ye 36 dak. normal değil mi?
  • Abi bunlar USB2 değilmi benim Cowon A2 de USB2 ve 700 mb lık divxleri 1 dk da atıyorum yani USB storage olarak herşeyin hızı budur normalde ama bu WD anlamadım 10 GB 36 dk demek 1 gb 3,6 demek çok ama çok uzun bir süre bu eğer dogruysa
  • Ben de benim aletle bi deneme yaptım. Alet: Codegen marka, 80 gb, 8mb ön bellekli ,7200 rpm.
    1 gblik bir video dosyası aktardım. 1gb lık video dosyasını 02:40 dk da aktarım yaptı. Buna göre yukarda senin dediğin olayın(10 gb da 36 dk) süresi fazla. Normalda 25 dk falan sürmesi lazımdı arada 11 dk bir fark var ama aktarım yapılırken ki ortam şartlarını bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 20 Şubat 2007; 22:58:52 >
  • @deja teşekkürler zahmet oldu
    1 GB ve 02:40 demek he, gene uzun

Demek bu aletler bizim USB2 sınıfındakilerden farklı bir arabirime sahip ki bu kadar uzun sürüyor çünkü dediğim gibi benim Cowon A2 ye bile 1 g 1,30 dk da maximum atıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.