Şimdi Ara

WD TV Live HUB (Paylaşımlar) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
17.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WD Live Hub'i ag uzerinden pc'ye tanitmaya calisiyorum. Ayni network'e tanimladim ve hub uzerinden pc'yi goruyor fakat baglanmak istedigimde kullaniciadi ve sifre soruyor. Sifre'yi pc'de tanimladim ama kullanici adini ne girecegim? Surekli olarak "hatali sifre ve kullanici adi" uyarisi aliyorum> sabahtan beri cozemedim" cildiracagim. Ilgili software'i yuklemeye calistim ama o da calismadi bir turlu. ayni sorunla karsilasip cozmus olan varsa cok makbule gececek.
  • Dun uzun ugraslar sonucu yabancı forumlarda cozumu buldum. Pc'de Windows live id assistant diye bir program var, onu silince sorun cozuldu. Anynomous kullanıcı adı ve sifre kısmı bos kalacak sekılde baglanmayı basardım.

Benzer sıkıntı yasayanlar varsa bu cozumu deneyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponderous

Merhaba,

WD Live Hub'i ag uzerinden pc'ye tanitmaya calisiyorum. Ayni network'e tanimladim ve hub uzerinden pc'yi goruyor fakat baglanmak istedigimde kullaniciadi ve sifre soruyor. Sifre'yi pc'de tanimladim ama kullanici adini ne girecegim? Surekli olarak "hatali sifre ve kullanici adi" uyarisi aliyorum> sabahtan beri cozemedim" cildiracagim. Ilgili software'i yuklemeye calistim ama o da calismadi bir turlu. ayni sorunla karsilasip cozmus olan varsa cok makbule gececek.

Selam

Bende bu sorunu yaşamıştım ama sonra keşfettim ki
    pc yi açarken kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi verince bağlanıyor.
  • Dediğimi yöntemi uygulayan kimse mi yok arkadaşlar? WD TV Live Hub'ı yada herhangi bir NAT cihazını ( bu ethernet girişli bir external HDD da olabilir ) ethernet bağlantısı ile LCD yada Plazma ya bağlayıp direkt ethernet kablosundan görüntü alabilien var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Orijinalden alıntı: ponderous

Merhaba,

Selam

Bende bu sorunu yaşamıştım ama sonra keşfettim ki
    pc yi açarken kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi verince bağlanıyor.

win 7 için konuşuyorum, ağ paylaşım ayarlarına gelip, gelişmiş seçenekler bölümünde parola koruma açık bölümünü kapalı olarak işaretlerseniz, ağ paylaşımlarında şifre istemez alet...

wd hdtv live ı kablosuz olarak yan odadaki netbook a bağladım. 3D 1080p leri dahi sorunsuz olarak akıcı bir şekilde altyazılı gösteriyor. bilginiz olsun.

wd hdtv live bunu yaparsa, hub hayli hayli yapar

• Yaklasik 1,5 senedir bu cihazi kullaniyorum. Son 1-2 aydir cihazda istedigin zaman a atla yaptigimda takilma oluyordu.

Ilk baslarda onemsemedim ama sonradan cok can sikmaya basladi bu olay.
    Ve gecen hafta cihazi servise gondermeyi dusundum ( artik olmaz gerekirse birtane daha alir bunuda TR ye gelince ablamlara veririm diye dusunmustum :) )

Neyse ki servisi aradigimda tamir etmek ile ugrasmayacaklarini cihazi bize getirin yenisini verelim dediler :)

Bilmiyorum TR de de boylemi bu cihaz icin servis hizmeti?

Cihaz siparisi verdiler henuz teslim etmediler. Bu hafta sanirim gelir cihaz.

Yalniz cihaz bende aliskanlik yapti o yokken film izleyesim yok malesef :)

* Bu arada Dubai de yasiyorum. Buradaki servise verdim.
  • Birde arkadaslar bu cihaza custom theme yukledigimizde garantiden cikiyor mu ?

Sayet cikmiyor ise nasil yuklendigine dair yardimci olabilirmisiniz ?
  • Arkadaslar su black mamba temasini cok begendim. Simdi birde GoodBye Black Mamba (LinkSheet) Updated Dec 14th cikmis.

black mamba ve bu guncellemeyi nasil yapacagimizi anlatabilicek bir arkadas varmi acaba ?

http://wstd.lithium.com/t5/WD-TV-Live-Hub-Themes/Theme-GoodBye-Black-Mamba-LinkSheet-Updated-Dec-14th/td-p/510386
  • Yardimci olacak arkadaslarin cevaplarini bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wharfedale

Arkadaslar su black mamba temasini cok begendim. Simdi birde GoodBye Black Mamba (LinkSheet) Updated Dec 14th cikmis.

black mamba ve bu guncellemeyi nasil yapacagimizi anlatabilicek bir arkadas varmi acaba ?

http://wstd.lithium.com/t5/WD-TV-Live-Hub-Themes/Theme-GoodBye-Black-Mamba-LinkSheet-Updated-Dec-14th/td-p/510386

Arkadaşım tema yükleme şöyle oluyor.

1. temayı indir. içindeki goodbye Black Mamba Theme dosyası bizim kullanacağımız dosya gerisini boşver.

2. hd player mutlaka bir pc ye ağdan bağlı olmalı. pc ye WD discovery programnı kur. burdan indirin:http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/WD-Discovery.shtml

3. programı çalıştır. wd player ı ve ona bağlı tüm hdd leri görücektir. masaüstüne bir kısayol atıcaktır (WDTVLiveHub (192.168.2.130) bu şekilde.

4. artık pc den playerın içne girip istediğin herşeyi yapabilirsin.

5. palyerı aç veya uyku modunda tut. pc den player gir klasör ve arama seçeneklerinden gizli dosyaları göster de.

6. burdan .wd_tv klasörüne gir. theme klasörüne gir. buraya indirdiğimiz tema dosyasını kopyala yapıştır. ( goodbye Black Mamba Theme ) işlem bitti.

7. playerı aç ayarlardan tema bölümüne gir goodbye Black Mamba Theme teması orda duruyor olucak seç uygula de ve da daa yeni bir temamız oldu.

Ben uzun süredir Black Mamba Theme yi bu şekilde kullanıyorum. hatta içine girip kendimce özelleştirdim vs. live hub mükemmel bir cihaz elinizdekilerin kıymatini bilin derim.

NOT: bu harici temalarda sadece kumandanın alt ok tuşuna bastığında favoriler vs. kısmı çıkmıyodu oda çok öenmli değil. ben sıkıldıkca değiştiriyorum. şimdi gideyimde şu yeni goodbye Black Mamba Theme bi deneyeyim bakalım.

kolay gelsin.

• alete uzun yıllardır sahip olmama rağmen (wd hdtv live) wd discovery programını geçen gün şansa gördüm ve denedim... cidden çok iyiymiş...

ben kablosuz olarak bağlıyorum aleti pc ye, 3D 1080p leri dahi en ufak kesinti olmaksızın oynatıyor alet... sadece vay anasını diyorum :)
  • arkadaşlar bu wd tv live üzerinde evde 4 bilgisayar bağlı ve dosyaları herkes silip değiştirebiliyor bu sorunun bir çözümü varmı?
  • Sayin Hektor,

Verdiginiz cevap icin cok tesekkur ederim.
    Dediginizi aksam evde yaparim.

Bunun disinda siz degerli arkadaslara bir sorum daha olucakti.

Ben cihazi yaklasik 1,5 sene once aldim. Ilk 1 sene hersey sorunsuzdu.
    Ancak son 2-3 aydir film sirasinda istedigin zamana atla yaptigimda ve herhangi bir zaman girdigimde filmi oynatamiyor ve cihaz takiliyor.

Bunun uzerine cihazi servise gonderdim ve cihazi yenisi ile degistirip gonderdiler.

Ancak bundada ayni sorunu yapti.

Aklima gelen sebepler sunlar,

- Yeni yazilimdan kaynaklanabilir.
    - Kendi kapasitesi dolu diye yapabilir ( 730 gb lik film var icerisinde )
    - cihazima nazar degmis olabilir :) ( burda herkes cok begenmisti )

Sevgili arkadaslar boyle bir sorunla karsilasan varmi acaba ?

Yada cozum onerisi olan.

Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

alete uzun yıllardır sahip olmama rağmen (wd hdtv live) wd discovery programını geçen gün şansa gördüm ve denedim... cidden çok iyiymiş...

ben kablosuz olarak bağlıyorum aleti pc ye, 3D 1080p leri dahi en ufak kesinti olmaksızın oynatıyor alet... sadece vay anasını diyorum :)

Taylan si soraydın ya bilmiyonmu aldığımdan beri hatim ediyorum cihazı.

@Wharfedale

sadece atla dediğindeki problemimi var cihazın.? sırf buysa salla gitsin yahu ben o özelliği hiç kullanmıyorum ileri sar tuşuna basıp atla suşu ile 10dk ileri sarıyorum hiç sıkıntıda olmadı bugüne kadar.

bugüne kadar bir çok yazılım geldi hepsindede yaptımı. hdd tam dolu değil ondanda yapmaz bence.

- Yeni yazılım geldi dün ne özellikler geldi şimdi bakıcam.

• merhaba
    arkadaşlar bu wd tv live üzerinde evde 4 bilgisayar bağlı ve dosyaları herkes silip değiştirebiliyor sedece bir bilgisayar için yönetici olması söz konusu olabilirmi? dosyaları herkes değiştiremesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirol07

merhaba
    arkadaşlar bu wd tv live üzerinde evde 4 bilgisayar bağlı ve dosyaları herkes silip değiştirebiliyor sedece bir bilgisayar için yönetici olması söz konusu olabilirmi? dosyaları herkes değiştiremesin.

Hiç zannetmiyorum böyle bir ayar olduğunu. sen iyisimi diğer pc kullanıcılarına bir ayar çek.
  • Merhaba arkadaşlar,

WD TV Live Hub Media cihazını wireless yapabilmek adına USB adaptor önerisine ihtiyacım var. Kendi cihazında USB kullanan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

merhaba

Hiç zannetmiyorum böyle bir ayar olduğunu. sen iyisimi diğer pc kullanıcılarına bir ayar çek.

ayara gelseler keşke :) çocuklar çizgi film falan bakıyorlar fotolara bakıyorlar her hafta videolar fotolar eksiliyor. en son çare wd için bulamasamda xp için silme değiştirmeyi yasaklama gibi bir ayar programı arıyorum. bu konuda bari yardımcı olursam sevinirim. :) (Cevabın için teşekkürler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirol07 -- 28 Ocak 2013; 20:50:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

merhaba

ayara gelseler keşke :) çocuklar çizgi film falan bakıyorlar fotolara bakıyorlar her hafta videolar fotolar eksiliyor. en son çare wd için bulamasamda xp için silme değiştirmeyi yasaklama gibi bir ayar programı arıyorum. bu konuda bari yardımcı olursam sevinirim. :) (Cevabın için teşekkürler.)

Bak şöyle olabilir. hub un menüsünde bir klasörü yasaklıyabiliyorsun ne wd de nede pc gözükmüyor. nası fikir.

• Arkadaslar merhaba.
    Malum cihazimiz iyi olunca film arsivide dogal olarak buyuyir ve kapasiteler yetmez oluyor.

Az once carrefourda ( dubaide ) gordum linkini verdigim 3 TB lik WD yi.
    Sizce bu harddiski tanimamazlik yaparmi bizim WD Tv Live Hub ?

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacw0030hbk-eesn-3,5-3tb-my-book-essential-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=51382
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.