Şimdi Ara

WDS Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konu farklı bir başlık altında açıldıysa özür dilerim, uzun zamandır arıyorum ancak bilgi edinemedim. Bilgi edinemediğim konuda şu; evimde bir modem ve bir access point var, ben ikinci access pointi koymak istiyorum ama kablo çekmek beni zorlayacak. Bu sebepten WDS uyumlu bir cihaz kullanmak istiyorum. Mevcut access pointte wds mevcut değil. Yeni alacağım access point wds uyumlu olacak bu cihaz sinyali alıp yayabilir mi? Şuan tek derdim bu.

İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryilmaz78

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle konu farklı bir başlık altında açıldıysa özür dilerim, uzun zamandır arıyorum ancak bilgi edinemedim. Bilgi edinemediğim konuda şu; evimde bir modem ve bir access point var, ben ikinci access pointi koymak istiyorum ama kablo çekmek beni zorlayacak. Bu sebepten WDS uyumlu bir cihaz kullanmak istiyorum. Mevcut access pointte wds mevcut değil. Yeni alacağım access point wds uyumlu olacak bu cihaz sinyali alıp yayabilir mi? Şuan tek derdim bu.

İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.

elinizdeki cihazın marka model nedir
  • wap3205
  • quote:

wap3205

Cihaz zaten üniversal repeater wds ile işiniz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler ancak biraz açarmısın universal repeaterın ne avantajı olur benim için. Belirttiğim gibi amacım bir tane daha access point alarak işi çözebilmek .
  • quote:

Cevap için teşekkürler ancak biraz açarmısın universal repeaterın ne avantajı olur benim için. Belirttiğim gibi amacım bir tane daha access point alarak işi çözebilmek .

repeater çok eski cihazlarda wep şifreleme ile yapiliyordu
    Şimdiki cihazlarda wpa desteği var
    Şuan modem bağlı bir cihaz var diyorsunuz
    İkinci üçüncü veya daha fazla cihaz eklemeniz sorun yapmaz

• Cihaz bağlanması ile ilgili bir sorunum yok benim maksat kablo çekmemek sıkıntı orda. mevcut acess point wds desteklemiyor olsa bile bir adet wds destekli acces point alsam mevcut sinyali alıp tekrar yayarmı? Aslında işin detayına inince iki ana soru çıkıyor ortaya. Maharet sinyali yayan cihazdamı , yoksa alıp yayan cihazdamı mesele budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cihaz bağlanması ile ilgili bir sorunum yok benim maksat kablo çekmemek sıkıntı orda. mevcut acess point wds desteklemiyor olsa bile bir adet wds destekli acces point alsam mevcut sinyali alıp tekrar yayarmı? Aslında işin detayına inince iki ana soru çıkıyor ortaya. Maharet sinyali yayan cihazdamı , yoksa alıp yayan cihazdamı mesele budur.

Olayın ozeti
    Üniversal repeater bir cihaz alırsın
    Üniversal repeater yapan bu cihaz kaynak yayında şifreleme türüne bakmaz(802.1x hariç)
    Cihazın marka modeline bakmaz
    Wds varmıs yokmuş fark etmez
    Yayını tekrar edersin

• tamamdır teşekür ederim. İİlgi ve alakanız için
  • quote:

tamamdır teşekür ederim. İİlgi ve alakanız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.