Şimdi Ara

We Own This City (2022) | HBO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wire'ın da çok büyük hayranı değilim zaten, ilk bölümden sonra buna da bakasım gelmiyor hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Kötü iş. Flashbacklerle polislerin zaman içinde nasıl yozlaştığını anlatıyor. Bir geçmişteki temiz hallerini bir de bugünkü yoz hallerini gösteriyor. Seyir zevki sıfır.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    David Simon'ın eserlerinde estetik haz alamıyorum. Wire'da 15-20 saniyelik "cut"lar içeren bölümler izlemekten fenalık geçirmiştim. Gerçekçi olsun diye Baltimore'daki keşin tekine mi kurgulatmışlar nedir, çok gözüme batmıştı. Belki ilk dizi izlemeye başladığım yıllarda izlesem çok severdim. Bunda da aynı şekilde, bir duygu geçişi olmuyor.

Tuhaftır, The Plot Against America ve The Deuce yine bunlara kıyasla daha bir akıp gitmişti bende.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Dizi zevki yok sahiden. Reality show desen degil, belgesel desen degil. Dedigin gibi estetik hicbir tarafi yok. Wire ilk sezondan sonra aciliyordu biraz ama o da boyleydi yani genel olarak. Yirmi yilda bir sey degismemis.

John Turturro oynuyordu o dizide merak ediyorum o yuzden bakacagim bir ara. Onlar daha "dizi" gibi duruyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bu ikisi dönem dizisi zaten. Çekmesi daha zor, set, kostüm vs. derken harbiden gerçek dünyadan uzak bir şey izlediğini hissediyordun.

• Final gelmiş yeni haberim oldu. Bitti de kurtuldum. 2015 Baltimore isyanından sonra gemi azıya alan polisleri anlatıyor. Finalde söylediğine göre karakterlerin hemen hepsi gerçek, Baltimore belediye başkanı bile yolsuzluktan üç yıl hapis cezası almış. İzlemeseniz de hiçbir şey kaybetmeyeceğiniz, zamanla silinip gidecek bir dizi işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.