Şimdi Ara

Web Browser tavsiyesine ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aralar nazar mı değdi bilmiyorum ama sürekli browser sorunu yaşıyorum. Kullandığım tarayıcılar hep hata veriyor. Ayarları sıfırlanıyor yada birden kapanıyor. O yüzden adam gibi bir tarayıcı kullanmak istiyorum.

Kullandığım tarayıcılar:
    Opera
    Mozilla Firefox 3 ve 2 sürümleri
    İnternet Explorer 6-7
    Maxthon

Tarayıcıda Bulunmasını İstediğim Özellikler:
    Hız(bknz. Opera)
    Sistem Dostu
    Tema değiştirebileyim
    Hızlı Erişim(bknz. Opera)
    Parola hatırlama özelliği
    Yer İmleri Desteği

Bu özellikler de tarayıcı var mıdır?

Teşekkür ederim. İyi forumlar.

• Kardeş en iyi tarayıcıları kullanmışsın zaten. Ben de Firefox 3 kullanıyorum uzun süredir. Ama belli bir zamandan sonra yavaşlıyor bütün tarayıcılar nedense. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama genelde karşılaştığım durum bu. Bence Opera ve Firefox kullanmaya devam et. Ama kullanmadığın bir de Chrome var. Onu da bir dene istersen. Belki hoşuna gider.

Google: Chrome Download

• quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

Kardeş en iyi tarayıcıları kullanmışsın zaten. Ben de Firefox 3 kullanıyorum uzun süredir. Ama belli bir zamandan sonra yavaşlıyor bütün tarayıcılar nedense. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama genelde karşılaştığım durum bu. Bence Opera ve Firefox kullanmaya devam et. Ama kullanmadığın bir de Chrome var. Onu da bir dene istersen. Belki hoşuna gider.

Google: Chrome Download

Chrome hakikaten süper, ve dediğin yavaşlamayı Chrome'das göremedim. İlk çıktığı zamana göre çok iyi bir tarayıcı olarak çıktı. Zamanla çok daha fazla gelişeceğinden eminim.

• Ben Maxthona geçiş yaptım. Önceden Firefoxdu ama Maxthonda Yer imleri özelliği veya otomatik Tamamla formu özelliğini bulamadım öyle bir özelliği yok heralde
    Tavsiye istersen Maxthon daha güzel Firefox Hem ram yer hemde otomatik indirme yapar o yüzden hızlıdır
  • Google Chrome da parola anımsama özelliği var mı? Varsa ona geçeyim. Bu aralar kendimi Google'a yakın hissediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Google Chrome da parola anımsama özelliği var mı? Varsa ona geçeyim. Bu aralar kendimi Google'a yakın hissediyorum.

olmamı
  • Google Chrome kullanıyorum. Ama biraz boş gibi içi. Bunun tools çubuğu nerde. Şu anda tema indiriyorum. Bir de ince ayarı var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon
    Chrome hakikaten süper, ve dediğin yavaşlamayı Chrome'das göremedim.

Daha çıkalı ne kadar oldu ki. 3 günde bir format atıyosunuz galiba.
  • Bana göre en iyisi Opera ve ff ama ikisininde özelleştirmelerini yaptıktan sonra tabi .

Bu istediklerinin hepsi operada mevcut fakat çeşitli özelleştirmeler yapman gerek.
  • http://kmeleon.sourceforge.net/

k-meleon'u bi dene istersen.. windows kullanıyorsun madem..
  • Chrome...
  • opera'ya geç çok iyi.
  • ie8 beta2 çıkmış
  • quote:

ie8 beta2 çıkmış
    beta yazılımlar benden uzak Allah'ına yakın olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Google Chrome da parola anımsama özelliği var mı? Varsa ona geçeyim. Bu aralar kendimi Google'a yakın hissediyorum.

anımsama var.ve oldukça hızlı chrome.ama resim kalitesi düşükmüş
  • google chrome çok hızlı ama takılmalar oluyor bazen, hataları var henüz kararlı değil...Mozilla Firefox 3 kendini kanıtlamış bir tarayıcı onu tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 18 Eylül 2008; 17:54:02 >
  • Avant Browser dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetanonim

http://kmeleon.sourceforge.net/

Hiç duymamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varol53

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetanonim

http://kmeleon.sourceforge.net/

Hiç duymamıştım

Deniyorum.

• Evet chrome biraz gelişmeli... Bir arkadaş takılmalar var demiş.... Bende o nedenle kurdum 1-2 saat denedim kaldırdım... Gerçekten çok fazla takılma yaşadım... Sayfada gezerken donmalar takılmalar çok sık oldu... Birde crome'u kaldırdıktan sonra bende fare ayarlarını çok fena bozdu. Kullandığım fare logitech lx7 kablosuz optik mouse. Chrome bi kalktı bi baktım benim logitech'in set point programının windowsun fare ayarları allak bullak.... Tekrar bide setpoint programı kurdum.... Biraz daha gelişmesi lazım... Ben firefox 3 kullanıyorum vede çok hoşuma gidiyor... Allah biliyor ya 1-2 senedir explorer kullanmadım... Maxthon kullanamadım anlaşamadım o taraycı ile bir türlü.... Bi ara opera da kullandım ama oda bazı sitelerde bazı yerlerde dağıtıyor ben ff3 derim....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.