Bildirim
web cam konuşurken sesim gitmiyor(mikrofon kapalı görünüyor)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
msn de araçlardan ses kurulumuna gır ordan ayarlaaa... olmadı senın mıc ses ayar denetiminden veyaa yuklu olan ses programından kapalıdır... ayarlarıyla oynanmıstır mıc cıkısı ses cıkısı olark değiştirilmiş olabilir bunların hepsini kontrol etmen lazım... ee bunlar da olmadı mic bozuk derım bensana... bı de tavsıye camın mıcını kullanma ayrı bı mıc al... -
quote:
Orjinalden alıntı: hawkblack
msn de araçlardan ses kurulumuna gır ordan ayarlaaa... olmadı senın mıc ses ayar denetiminden veyaa yuklu olan ses programından kapalıdır... ayarlarıyla oynanmıstır mıc cıkısı ses cıkısı olark değiştirilmiş olabilir bunların hepsini kontrol etmen lazım... ee bunlar da olmadı mic bozuk derım bensana... bı de tavsıye camın mıcını kullanma ayrı bı mıc al...
yardım için tşk ederim abi ne dersin bilmiyorum ama msn araçlar sekmesi yok mıc ne onuda bilmiyorum.yardımcı olursan çok sevnirim -
msn kişiler listesi açıldıgında üst kısımda araçlar-yardım menüleri yokmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: atmaca28
msn kişiler listesi açıldıgında üst kısımda araçlar-yardım menüleri yokmu?
hayır sadece durumumu gösteren kısmı tıkladığımda enaltta seçenekler var ordada bişey çıkmıyo sürümüm mü eski acaba -
sakın sen menu çubuğunu gizlemiş olmayasın x işareti olan kapat ikonunun en solunda kare bi işaret var ona bas menü çubuğunu göster yazması lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: dagdeviren_58
sakın sen menu çubuğunu gizlemiş olmayasın x işareti olan kapat ikonunun en solunda kare bi işaret var ona bas menü çubuğunu göster yazması lazım
Kardeşim allah razı olsun hızırmısın mübarek hallettim çok teşekkür ederim dile benden ne dilersen:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X