dv cameramı msn görmüyor. Herşey bağlantı v.s tamam. msn ana penceresi araçlar menüsünde ses/görüntü ayarlama sihirbazından test te yaptım. herşey tamam ama aynı yerin altında web cam ayarlarına girdiğimde camera bilgisayara takılı değil veya şu anda başka bir programda kullanılıyor uyarısı çıkıyor sürekli.. biri yardım etsin lütfen..
Dostum Sana Özel Msj yazmıştım fakat buraya da yazayım..Benimde Aynı Sorunum vAr..Yapacak Biri Yok mu Yaff...!
1-kamera nasıl baglı 2-kamera webcam için hangi yazılımları destekliyor 3-kameranın webcam mod u aktif mi?
camera firewire bağlantısıyla bağlı. yazılım bilmiyorum ama dv mesenger özelliği var ayrıca wemcam modu nedir onu da bilmiyorum kitapçığa göre doğru pozsiyonda duruyor. Diğer bütün pozisyonlarıda denedim ayrıca ama ı ıhhh olmuyor olmadı. messenger görüntü ses ayarlama sihirbazında görünüyor fakat webcam ayarları menünü altında webcam takılı değil veya şu an başka bir programda kullanılıyor uyarısı var sürekli. sahip olduğum camerawww.erkayalar.com.tr adresinde 650 i olan model. Bakabilirsin