Gecen gun orite marka bi web cam aldım sistemim win 98 yukledigimde normal calıstı pc yi restrat edince donanım kayboldu aygıt yoneticisinden baktıgımda ise bilinmeyen aygıt olarak gozukuo donanımı tekrar tanıtmaya calsıtıgımda ise bende cd si oldugu halde C:\WINDOWS\inf\usb.inf dosyasını yukluo ve bilinmeyene aygıt olarak kalıo.web camı baska bir win98 pcde denedim orda hersey normaldi ve doananım gayet guzel calısıodu. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler
SAYGILARIMLA
kardes wın 98 usb web cam ı deslemıyor olabilir. birde kurulum yaptıgında opsıons/prewıev ı secili hale getir birde öyle dene kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: gurkanduran
kardes wın 98 usb web cam ı deslemıyor olabilir. birde kurulum yaptıgında opsıons/prewıev ı secili hale getir birde öyle dene kolay gelsin.
peki onu desteklemesi icin ne yapmam lazım sonucta baska bir win98 de denedim onda her sey normaldi. . prewiv i denedim olmadı zaten webcamın programını takınca aygıt yok veya takılı degil gibilerinden bi hata mesajı gelio. . .
orite'in sitesi var.. ordan gir xp uyumlu driveri bul indir.. .Önce driveri yükle snra web cami'ni tak...
arkadasım zaten bende cd si var tekrar drivera gerek yok sorunu yukarıda acıkladım zaten yinede sagol
SAYGILARIMLA
önce cd den yükleme yap. daha sonra usb ye kamerayı tak usb aygıtlarının %90nı bu şekilde sorunsuz yükleniyor