şimdi bu kodda kısmında managers ı neye göre yazıyorum mesela diyebilmem için ne yapmam lazım neye göre allow users diyorum tam anlayamadım acaba database deki tablo ismini mi yazıyoruz? biri açıklarsa sevinirim kafamı acayip kurcaladı :S
arkadaşım
<allow users ="managers"/>
dersen login olurken veri tabanından kullanıcı rolunu cektinm diyelim şu kodu yazmalısın
bu kısmıda anladım... fakat birşey sormak istiyorum birden fazla authentication mode yazılabilir mi yani yazmak doğru birşeymi? yani şöyle diyim şunu yazmanın bir anlamı kalıyormu nasıl olse roller kısmında kullanıcıları engelletiyoruz ama şu şekilde bişeyde oalbilir mi
böyle bişeyler saçmaladım :) bu mümkünmü biliyorum saçma birşey sordum ama kafamdan bazı soru işaretleri gitmesi için sordum
buna gerek yok benim ordaki verdigim ornek kendi projemden alınmaydı admin cıkmıs tek bir login paneli ile bircok kısıtlama yapabilirsin yapman gereken kısıtlayacagın klasorun icine gerekli config leri eklemek
login olurkende sadece veri tabanından kullanıcı rolunu ceksen yeterlı bkz.user,admin,vipuser vs
şimdi de şu sorunla uğraşıyorum
Bu hata, uygulama düzeyinin dışında, allowDefinition='MachineToApplication' olarak kaydettirilen bir bölümün kullanılmasıyla ilgilidir. Bu hatanın nedeni IIS içinde bir uygulama olarak yapılandırılmamış sanal bir dizin olabilir
IIS içinde sanal klosor oluşturup uygulamaya dönüştür falan dedim ama birşeyleri yanlış yapıyorum şimdi heral hata olarak da gösterilen satır