Şimdi Ara

Web Editor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllar asp.net de uygulama geliştirdim. Kodlamada Visual Studio, html/tablo'da da Frontpage ve Microsoft Expression Web kullandım. Fakat şimdi Bootsrapt/CSS ağırlıklı kullanacağım için en uygun editör sizce nedir? Asp.net MVC için sanırım Visual Studio kullanmaya devam edeceğim. Fakat CSS/HTML5 için falan Dreamveawer daha mı iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 21 Haziran 2016; 11:11:57 >

• Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Brackets kullanıyorum öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nona

Eğer Bootstrap/CSS/HTML kodlayacaksanız Sublime Text veya Atom öneririm gerçekten güzel eklentiler var zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Eklenti derken? Dreamvewer plugini falan mı bunlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

quote:

Eğer Bootstrap/CSS/HTML kodlayacaksanız Sublime Text veya Atom öneririm gerçekten güzel eklentiler var zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Gibi, örneğin

Emmet diye bir eklenti var .test yazıp taba bastığınızda class'ı test olan div açıyor.

Ve böyle binlerce eklenti var.

Sublime text i açtım. Çok yalın geldi. Sutun Satır ekleme yerini bile bulamadım Sublime'de.
    Table mantığını çok özleyeceğim anlaşılan. Ben onbeş dakikada yaparken html görünümü. CSS'ciler saatlerini ayırıyor sanırım.
    Visual Studio'da Bootstrap eklentisi varsa onu kullanırım. Dreamvewer hiç kullanmadım. Ama eklenti varsa onu da kullanabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gibi, örneğin

Emmet diye bir eklenti var .test yazıp taba bastığınızda class'ı test olan div açıyor.

Sublime text i açtım. Çok yalın geldi. Sutun Satır ekleme yerini bile bulamadım Sublime'de.
    Table mantığını çok özleyeceğim anlaşılan. Ben onbeş dakikada yaparken html görünümü. CSS'ciler saatlerini ayırıyor sanırım.
    Visual Studio'da Bootstrap eklentisi varsa onu kullanırım. Dreamvewer hiç kullanmadım. Ama eklenti varsa onu da kullanabilirim.

Eğer işiniz back-end ise front-end'i zorunluluk olarak yapıyorsanız Visual Studio ya da Dreamvewer kullanabilirsiniz.

Ama front-end yapacaksanız Visual Studio ve Dreamvewer bana göre güzel değil.

Ben dizayn kısmında da pratik bir şekilde çalışabilmek istiyorum. Html kod yazmak yerine bir tıkla eklemek istiyorum sütun satır vs. Expression web işimi görüyordu. Ama yeni versiyonları çıkmadığı için kullanmak istemiyorum. Dreamwever'ı da yıllarca kullanmak istemedim bir nevi asp.net'den dolayı.

• komodo ide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gibi, örneğin

Eğer işiniz back-end ise front-end'i zorunluluk olarak yapıyorsanız Visual Studio ya da Dreamvewer kullanabilirsiniz.

Ama front-end yapacaksanız Visual Studio ve Dreamvewer bana göre güzel değil.

Ben dizayn kısmında da pratik bir şekilde çalışabilmek istiyorum. Html kod yazmak yerine bir tıkla eklemek istiyorum sütun satır vs. Expression web işimi görüyordu. Ama yeni versiyonları çıkmadığı için kullanmak istemiyorum. Dreamwever'ı da yıllarca kullanmak istemedim bir nevi asp.net'den dolayı.

Hocam o zaman adobe muse kullanabilirsiniz.

adobe muse gördüğüm kadarıyla grafikerlere ya da giriş seviyesindekilere göre bir program :) Ben Visual Studyo ile devam edeyim en iyisi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.