Şimdi Ara

Web Hosting (Bayi Paketi) İhtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım firma Bayi paketi desteğine son verdiğine dair bir mail yolladı. Firmadan çok memnundum ama böyle bir karar almışlar. Yeni bir hostinge ihtiyacım var. Benim için domain ekleme sayısının yüksek olması, Türkiye lokasyonlu olması, ve aradığım zaman karşıma destek verecek birilerini bulabileceğim bir firma lazım. Önerisi olan veya çalıştığı firmadan memnun olan var mı ? (Çok fazla domainim var ama içerikleri 20-30 mblık. web alanının çok büyük olmasına gerek yok.)

• www.ilgiweb.com deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiryaqi

Arkadaşlar çalıştığım firma Bayi paketi desteğine son verdiğine dair bir mail yolladı. Firmadan çok memnundum ama böyle bir karar almışlar. Yeni bir hostinge ihtiyacım var. Benim için domain ekleme sayısının yüksek olması, Türkiye lokasyonlu olması, ve aradığım zaman karşıma destek verecek birilerini bulabileceğim bir firma lazım. Önerisi olan veya çalıştığı firmadan memnun olan var mı ? (Çok fazla domainim var ama içerikleri 20-30 mblık. web alanının çok büyük olmasına gerek yok.)

Bayii hosting paketi olan natro hosting var kalitesi desteği hizmeti gayet iyi düzeyde sitelerini oraya taşımanı tavsiye ederim. Onun haricinde de bilmiyorum nerede var ama burada önemli olan kaliteli alt yapısına ve vereceği kaliteli desteğinin ne kadar iyi düzeyde olduğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• linesis.com u deneyebilirsin. destekte her konuda sabırla yardımcı oluyorlar. görüşmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.