Selamlar arkadaşlar firmamın web sitesini daha onceden bir tasarim firmasi ilgileniyordu. web hosting ve 1 ad mail adresi icin yıllık 80 $ istedi fakat maliyeti yuksek geldiğinden hosting ve mail adresini kendim almaya karar verdim. Oncelikle yıllık bana cok kulfet getirmeyecek kaliteli hizmet veren kullanımı kolay bir hosting firması var mı ? web sitem 5 mb'in altında ve sadece info adresi istiyorum. birde mevcut alan adım networksolutions dan cikarilmis bunu nasıl hosting'e yonlendirecegim ayrintili bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir sorum da örnegin sınırsız bir webhosting aldım. elimde farklı 3 domain ve bunlara ait siteler var ! bunları tek host altından nasıl calıstırabilirim. bildigim kadarıyla ilk gorulen dosyalar default.html,index.html,index.asp gibi sayfalar ben alan adımda ne gibi bir ayar yapmam gerekirki bu dosya uzantısını diledigim gibi ayarlayarak 2-3 alan adını istedigim gibi yonlendirebileyim yardımınız icin simdiden tesekkur ederim .
dostum bu sorduklarının hepsini zaten hosting aldığın yerde açıklarlar sana detaylı bir şekilde...
senin tek sorunun networksolutions dan aldığın domainin şifreleri, gerisi çok kolay.
quote:
Orjinalden alıntı: SPoRTeXHauST
senin tek sorunun networksolutions dan aldığın domainin şifreleri, gerisi çok kolay.
3 domaini bir hosting de barındara bilmem için hosting firmasının sana o özelliği vermesi lazım
quote:
3 domaini bir hosting de barındara bilmem için hosting firmasının sana o özelliği vermesi lazım
yada senin bi sekilde halletmen lazım.
1 domaini hosting hesabında barındırırsın.
diger domainlerin icinwww.mydomain.com dan hesab acıp ucretsiz yonlendirme yaparsın. diger domainlerini mydomain.com barındırır.sen mydomain.com gereride kalan domainlerim tıkladıgında su adres acılsın diyip.(bu ilk domainin altında acacagın bi klasor gibi bi sey.)
barındırma isleminde hesaplı bi yontem izleyip tasarruf yaparsın.
3 domain barındırmaya çoğu firma para almıyo zaten, alanlarda tanesini 3 dolardan alıyo sanırım.