Birçok sayfada çoğu arkadaşımızın zayıfları olduğunu gördüm. Bende kendimce birşeyler anlatayım dedim :D NOT=Aşağıdakilerin birkısmı alıntıdır. Yazmaya üşendim Ama işe yaramaktadır :) Kendimce Sınıf geçme zayıf getirmeme taktiklerini anlatayım. Ben hayatımda oturupta şöyle bi ders çalışayım dememişimdir. A - Dersi derste dinlemek altın kuralımız : ) - Eğer dersi derste dinlerseniz emin olun yazılıdan alacağınız min 45 olur. - Dersi derste dinlemeninde bi usulu var tabiki. - Saf saf dinlemekle olmuyor.Derse Katılmaya çalışın yanlışda olsa kalkın cevap vermeye çalışın emin olun yanlış cevap verdikten sonra hoca anlatınca birdaha unutulmuyor. - Dersi derste dinlediğiniz derslerde (Sayısal Dersler Hariç) test sınavlarında emin olun 4 şıktan bir tanesini mutlaka elersiniz (en az ) ve 4 şıktan %25 tutturma şansınız varken bunu % 33'e çıkarabılırsınız B - Hocanın Gözüne Girmek - Kendi kendinize derse katılmaya çalışın yanlışta olsa doğruda olsa. - Hocaya gidin soru sorun.Bu çocukta azim var desin. - Derste kesinlikle konuşmayın konuşacaksanızda çaktırmamaya çalışınız. - Dersi dinlerken hocanın gözlerine bakın : ) Bilindik bilgiler olabilir ama bi webmaster olarak bunları uyguluyorum. Şuan 10. Sınıftayım. Zayıf dersim yok. C - Kopya Derseniz ki ben bunları uygulayamam kim uğraşacak en basit yolu kopyadır.Hayatımda hiç çekmedim desem yalan olmaz : ) Saygılar Sevgiler E tabi bunlar bana ters etki yapıyor diyorsanız klasik çalışma yöntemi okulda işlediğiniz konuları evde tekrar etmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme