Değerli arkadaşlar herkese iyi çalışmalar dilerim. Anadolu yakasında çamlıca civarında bulunan şirketimize web tasarım ve programlama konusunda proje bazlı yada tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz. .NET programla diline hakim, aldığı projeyi sürdürebilecek, gerektiğinde desteğini verecek, güvenebileceğimiz, sürekli çalışabileceğimiz, kendini geliştirmeye adamış arkadaşlar eğer ilgileniyorlarsa selcukhun [at] hotmail.com adresine konu başlığında Web Programlama şeklinde yazmak suretiyle bilgilerini ve referans projelerini gönderebilirler.
Aradığımız Nitelikler .NET/C# ile web uygulaması geliştirmiş olmak .NET ile web servisleri geliştirmiş olmak .NET/C# ile masa üstü uygulamalar geliştirebilmek .NET ile yazılmış mevcut uygulamalara kısa sürede ihtiyaç doğrultusunda yeni nitelikler kazandırabilmek. MS SQL Server ile uygulama geliştirmiş olmak T-SQL konusuna hakim olmak Web teknolojilerine hakim olmak Dikkatli ve Detaylara önem vermek Ekip arkadaşlarıyla ve proje lideriyle iyi iletişim kurabilmek İş planlarına uyum konusunda profesyonel disiplin sergilemek Dönemsel yoğun tempoya ayak uydurabilmek
Herkese İyi Çalışmalar
geçekten güzel hocam antalyada oturmasam ve tam zmanlı çalışma fırsatım olsaydı değerlendirirdim...
ümraniye de oturuyorum hem tasarım hem programalama konusunda (asp) sizlerle proje bazlı çalışmak isterim