Şimdi Ara

web sayfa tasarımına ihtiyacım var( meto1903bjk nikli arkadaşımız tasarımı yapacak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baharatdiyari.com domainimi eticaret sayfası olarak tasarlamak istiyorum. daha önce tasarım yapmış uygun fiyata tasarım yapacak arkadaşlar pm gönderebilirler. ( başta baharat olmak üzere yöresel ürün satışlarını yapacağım bir site olmalı)

meto1903 nikli forumdaşımızla tasarım için anlaştık. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirdeniz -- 15 Ocak 2014; 22:54:43 >

• hocam sanal post olacakmı sistemde detayları yazarsanız fiyat teklifinde bulunabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akturkgrup

hocam sanal post olacakmı sistemde detayları yazarsanız fiyat teklifinde bulunabiliriz ?

pm attım hocam. Siteyi 10 gün içinde oluşturmam lazım. Kesin tasarımını yaptıracağım yani. Öyle iş olsun diye konu açmadım emin olun bu arada.
  • sitenizde sanal post olcakamı yani siteniz üzerinden kredi kartıyla alışveriş yapılacakmı? yoksa sadece baharat ürünlerinin tanıtımımı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akturkgrup

hocam sanal post olacakmı sistemde detayları yazarsanız fiyat teklifinde bulunabiliriz ?

meto1903bjk nikli arkadaş resmen bizi kazıkladı. Abuk sabuk bir site bıraktı gitti. Söylediği hiçbir şartı yerine getirmedi. Bu hale getirene kadar da zaten 100 defa mesaj attım kendisine. Yazıklar olsun diyorum.
  • Hocam durumunuza üzüldüm. Yardımcı olmak isterim. Site kullanılamaz halde resmen. Pm attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.