Şimdi Ara

Web Sayfaları Tam yüklenmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir haftadır herhangi bir web sayfasına girdiğimde fotoğraflar veya geri kalan her türlü başlıklar, linkler tam yüklenmiyor.Fotolar çıkmıyor.veya sayfa düzeni bozuk oluyor resimde paylaştıgım gibi.Acaba bu sorunu nasıl çözerim.şimdiden ilgilenenlere çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zuperen

merhaba arkadaşlar.
    Bir haftadır herhangi bir web sayfasına girdiğimde fotoğraflar veya geri kalan her türlü başlıklar, linkler tam yüklenmiyor.Fotolar çıkmıyor.veya sayfa düzeni bozuk oluyor resimde paylaştıgım gibi.Acaba bu sorunu nasıl çözerim.şimdiden ilgilenenlere çok teşekkür ederim :)

Öncelikle Tarayıcı Önbelliğini Güzelce Temizle. Ardından Kayıt Defterini Birleştir. Pcyi Resetleyip Tekrar Aç. Sorun Düzelmezse Tarayıcıyı Kaldırıp Baştan Kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: zuperen

merhaba arkadaşlar.

Öncelikle Tarayıcı Önbelliğini Güzelce Temizle. Ardından Kayıt Defterini Birleştir. Pcyi Resetleyip Tekrar Aç. Sorun Düzelmezse Tarayıcıyı Kaldırıp Baştan Kur.

hocam dediğinizi zaten daha önce yapmıştım.Sonuç değişmemişti.Sadece kayıt defteri birleştirme olayını bilmediğim için bişey yapamadım o konuda.nasıl yapılır.ne işe yarar? Ek olarakta şunu söylemeliyim telefonumda çatır çatır internete giriyorum fakat PC internet sayfaları ya hiç açılmıyor,ya geç açılıyor,bazen düzgün çalışıyor ama resimler veya sayfalar tam açılmıyor...Kafasına göre takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuperen -- 15 Kasım 2014; 14:15:07 >

• Arkadaşlar yok mu bu konuda bi yardımcı olabilecek? Sayfalar ya hiç yüklenmiyor dönüp duruyor.Yada görseller hiç yüklenmiyor.Gittikçe şiddetleniyor bu durum.Daha yeni format attım win 8.1 kullanıyorum.Virüs Taraması falan herşeyi yaptım.Çok fazla bi programda yüklemedim henüz.internet sayfaları genelde aşşağıdaki görseldeki gibi oluyor.Ya da hiç açılmayıp bu sayfa kullanılamıyor diyor.

• Arkadaşlar yok mu bi bilen bu konuda yardımcı olabilecek.
  • gerçekten çok teşekkür ederim.bi forum bu kadar ilgisiz olabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.