www.tibbivideolar.com arkadaşlar projem için adsenseden reklam alabilirmiyim? Konu hakkında kısa bilgi verebilirmisiniz.
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama google video ve film sitelerine reklam vermiyor diye biliyorum detaylı olarak araştırmak lazım. Ben başvuru yapmıştım daha önce google'ye kabul etmemişti beni
mertcndgnM
kullanıcısına yanıt
Ne kadar video sitesi varsa google reklamları içermiyormu bu bağlamda yola çıkmıştım ben ?
Hayır tabikide hocam. Bir sürü firmalar şirketler var bunun için
mertcndgnM
kullanıcısına yanıt
örnek verebilirmisin birkaç tane hocam bu film web sayfaları nerelerden alıyor reklamlarını?
pm gönderildi.
ben film yorumları yapıyorum sitemde google bana verdi reklam zor bir süreç oldu 10 gün falan bekletiler . google ın politikaları çok katı ,uyum sağlamaya çalışıyoruz http://www.okuruz.net
anlaşılması kolay olsun diye basit anlatacağım. bir A gmail hesabım ve o hesabın A youtube kanalı var. bir B gmail hesabım ve o hesabın B youtube kanalı var. ben ilk olarak adsense'ye B kanalımı şu şekilde bağladım. B kanalımı adsensede A mailime bağladım. yani B kanalımdaki reklam tıklamaları, para kazanma, izlenme vesaire hepsi adsenseye A mailimle girince görünüyor. yaniiiiiii B kanalım=A mailim. sonra A kanalımı adsenseye bağlamak istedim ve bağladım ama A mailim üzerinden adsenseye bağladım. şuan A mailime(adsenseli) iki kanal bağlı. ama şuan ben A kanalıma video yükledim ve bir günde 2 bin falan izlendi ama adsensede görünmüyor ve hiç para kazanamadım, halbuki kanalda para kazanma açık ve videoma reklam koyabildim. sadece B kanalımın istatistikleri adsensede görünüyor. neden böyle??? bir ikincisi: adsensede iki kanalımın ayrı istatistiklerini göremiyor muyum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme