Şimdi Ara

Web Server Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar evimde web server kurmak itiyorum sitemde günlük 10-20 k arası trafik oluyor. Olmaz diyen arkdaşlar var elektirigi falan kesintisiz bağlıyacagım. Sistem gereksinimleri nelerdir işlemci ram vb ? Yardımlarınızı Bekliyorum

• Merhaba,
    Evde internet hızınız ortalama olarak 50Mbps'dir. ve bu download hızıdır size gerekli olan upload hızıdır ki aldığınız maksimum upload hızı dsl ve fiber için maksimum 20Mbps olur.

Kısaca donanımdan önce internet hattınızın sadece size özel olması gerekir. Elektrik kesintisi vs akü, jeneratör ile telafi edilebilir, donanımınız bir şekilde bulunabilir ancak tek site için Superonline ve Türk Telekom 100Mbps upload'a sahip paket ücretleri aşırı derecede size yüklü gelebilir.

Bunun yerine size Kodespa.net bünyesinden DGN Plus'ta bulunan bir Özel sunucu alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
  • Sistem gereksinimlerini söylerseniz sevinirim. Upload paketim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienolasd -- 22 Ağustos 2017; 15:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    En düşük standart olarak vereyim o hale;
    İşlemci: İ3 - İ5 ve üstü
    Ram: 2GB ve üstü
    HDD 20 GB ve üstü

yukarıda dediğim gibi donanım olarak fazla bir beklentiye gerek yok ben bu rakamları üst limitlerden verdim. yani işletiim sistemini kaldırsın yeter diyerek pentium işlemci ile server yapanları da biliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.